وبلاگ تخصصی زبان انگلیسی

وبلاگ تخصصی زبان انگلیسی

وبلاگ تخصصی زبان انگلیسی

وبلاگ تخصصی زبان انگلیسی

۱۰ مطلب در آبان ۱۳۹۷ ثبت شده است

۲۸
آبان

آیلتس چیست | What Is Ielts ؟

IELTS:International English Language Testing System

آیلتس سیستم آزمون زبان انگلیسی در سطح بین المللی است.ابزاری برای اندازه گیری تسلط زبانی افرادی که قصد زندگی و یا کار در کشور هایی دارند که زبان ارتباطات آن، انگلیسی است.طبیعتا مهارت های زبانی برای کسی که قصد تحصیل در محیط آکادمیک دانشگاه را دارد متفاوت با کسی است که قصد کار در جامعه ای انگلیسی زبان دارد. به همین منظور آزمون آیلتس به دو گروه “آیلتس آکادمیک” و “آیلتس جنرال” تقسیم می گردد. بسته به هدف، شما باید در یکی از این دو ماژول شرکت کنید.

ساختار آزمون آیلتس به چه صورت است؟

آزمون آیلتس در دو مرحله برگزار می گردد. مرحله اول، بخش کتبی آزمون است که مدت ۲ ساعت و ۴۰ دقیقه به طول می انجامد. در آزمون کتبی، مهارت های شنیداری، خواندن و نوشتاری مورد ارزیابی قرار می گیرد.مرحله دوم آزمون آیلتس، مرحله گفتاری است. در این بخش مهارت صحبت کردن شما به زبان انگلیسی مورد ارزیابی قرار می گیرد.

تفاوت آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال چیست؟

 در صورتی که هدف شما تحصیل در خارج از کشور می باشد باید مدرک آیلتس آکادمیک و چنانچه هدف شما مهاجرت کاری و گونه های دیگر مهاجرت غیر تحصیلی می باشد، نیاز به مدرک آیلتس جنرال دارید.هر ۲ مدل آزمون آیلتس شامل مهارت گفتاری، شنیداری، نوشتاری و خواندن می باشد. اما در نوع سوالات،معیار نمره دهی و میزان سختی با هم تفاوت دارند.

بخش اول آزمون آیلتس ،که مهارت شنیداری (Listening) است ،در هر ۲ ماژول آکادمیک و جنرال یکسان می باشد.اما بخش مهارت خواندن (Reading) ونوشتن(Writing) در این دو آزمون متفاوت می باشد.

 

مکان برگزاری آزمون آیلتس

چندین سال پیش فقط در خارج از ایران برگزار می شد،بمرور زمان مجوز برگذاری این ازمون به برخی موسسات داخل ایران و فقط تهران داده شد .اما امروزه آزمون آیلتس (IELTS ) در اکثر شهرهای ایران :مشهد ،اصفهان،شیراز و… برگذار می شود.

 

هزینه آزمون آیلتس در سال چقدر است؟

هزینه این آزمون(IELTS) همواره در حال تغییر است. در حال حاضر هزینه شرکت در آزمون آیلتس یک میلیون و چهل و پنج هزار تومان می باشد.

سیستم نمره دهی آزمون آیلتس به چه صورت است؟

حداکثر نمره آیلتس ۹ می باشد. بدین صورت که در هر یک از ۴ مهارت مورد ارزیابی قرار گرفته، نمره ای از ۱ تا ۹ داده می شود. سپس بر اساس ۴ نمره، نمره نهایی نیز از ۱ تا ۹ داده می شود. در محاسبه نمره نهایی آزمون، از سیستم Round-up Policy استفاده می شود. بدین معنی که چنانچه شما دو نمره ۶ و دو نمره ۶.۵ داشته باشید، نمره نهایی شما ۶.۲۵ خواهد بود که به بالا گرد شده و نمره ۶.۵ ثبت می گردد.

نمره مورد نیاز آیلتس برای ادامه تحصیل در خارج از کشور

نمره مورد نیاز شما برای ادامه تحصیل، بستگی به چهار عامل دارد:

۱- کشوری که می خواهید در آن به تحصیل بپردازید

کشور هایی مثل آلمان و فرانسه، در برخی رشته ها با نمره ۵.۵ آیلتس نیز پذیرش می دهند. این در حالی است که کشوری مثل انگستان و آمریکا، کمتر از نمره ۶.۵ را برای نمی پذیرد.

۲- دانشگاهی که میخواهید در آن به تحصیل بپردازید

دانشگاه های معتبر نمره بالاتری میخواهند. برای مثال در هلند، دانشگاه آمستردام نمره ۷ و دانشگاه ماسریخت نمره ۶.۵ میخواهد. دانشگاه های غیر انتفاعی با نمره های پایین تر ۵ یا ۵.۵ نیز پذیرش می دهند.

۳- رشته ای که میخواهید در آن به تحصیل بپردازید

اصولا رشته های مهندسی نمره ۶ تا ۶.۵، رشته های پزشکی و علوم سیاسی ۷ و رشته های ادبیات انگیسی و زبان شناسی نمره ۷.۵ تا ۸ میخواهند.

۴- مقطعی که میخواهید در آن به تحصیل بپردازید

برخی دانشگاه ها برای مقاطع دکترا نمرات بالاتری نسبت به لیسانس و فوق لیسانس می پذیرند.بهترین راه برای تعیین نمره ای که مورد نیازتان می باشد، مراجعه به سایت دانشگاه مورد نظر شما برای ادامه تحصیل است.

 

با چه سطحی از زبان انگلیسی می توانم در آزمون آیلتس شرکت کنم؟

نکته اینجاست که شما با هر سطحی میتوانید در  آزمون آیلتس (ielts) شرکت کنید! درست است. آزمون آیلتس از ۱ تا ۹ نمره دهی می شود که بسته به سطح، شما می توانید نمره کسب کنید. اما نکته اینجاست که نمرات ۱ تا ۴.۵ به هیچ عنوان مورد قبول هیچ نهاد، سازمان و دانشگاهی نمی باشد. بنابراین میتوان با معیار زیر در آزمون شرکت کرد و به کسب نمره پرداخت:

نمره ۷.۵ و بالاتر: سطح پیشرفته زبان (Advanced) – فردی که حداقل مدت ۵ سال زبان آموزی کرده باشد

نمره ۷: سطح متوسط به بالا ( Upper Intermediate)- فردی که مدت ۳ تا ۵ سال زبان آموزی کرده باشد

نمره ۶ و ۶.۵: سطح متوسط (Intermediate) – فردی که مدت ۲ تا ۳ سال زبان آموزی کرده باشد

نمره ۵ و ۵.۵: سطح متوسط به پایین (Lower Intermediate)- فردی که ۱ تا ۲ سال زبان آموزی کرده باشد

بنابر این، برای کسب نمره حداقل مورد نیاز، باید حداقل مدت ۱ سال زبان انگلیسی خوانده باشید. لازم به ذکر است که زبان انگلیسی که در مدرسه و دانشگاه تدریس میگردد از سیستم مناسبی برخوردار نبوده و نمیتوان آن را به حساب آورد. لذا مقصود از اعداد ذکر شده، مدت زمان شرکت شما در کلاس های زبان انگلیسی ( چه خصوصی و چه عمومی) در هر موسسه معتبر آموزش زبان می باشد.

و اما نکته مهم و آخر

اکثر علاقه مندان به آزمون آیلتس در ابتدا در ذهنشان سوالاتی به این شرح وجود دارد:

آیلتس چیست ؟ چرا آیلتس مفید است ؟ 

خیلی مهم است که بدانید: در کلاس های آموزش آیلتس به شما دانش زبان انگلیسی درس داده نمیشود ،پس برای کاهش ضرر و اعتماد به نفس ،سطح زبان انگلیسی خود را به متوسط به بالا برسانید .(این نیاز در پکیج آموزش ویدیویی جامع PRE-IELTS) پوشش داده شده است.

و نکته مهمتر اینکه آزمون آیلتس صرفا دانش زبان انگلیسی نیست. تکنیک هایی وجود دارد که میتوان به کمک آنها نمره شما را بالاتر از سطح دانش زبان انگلیسی شما برد.

به طور مثال اگر شما حدود ۱ سال و نیم در کلاس های زبان به طور مستمر حضور داشته اید و برای آزمون آیلتس (ielts) اقدام کنید، نمره شما حدود ۵ یا ۵.۵ می شود.اما با استفاده از تکنیک صحیح، با شناخت نکاتی که توسط ممتحن آزمون آیلتس مورد ارزیابی قرار میگیرد و با تقویت این نکات، با یادگیری سبک و شیوه صحیح پاسخ به سوالات، با حفظ کردن ساختار های کلیدی و با تکنیک های فراوان دیگری که به تفضیل در پکیج های آیلتس برای شما جمع آوری، تدریس، مرور و آموخته می شود، با همان سطح زبان میتوانید نمره گروه بالاتر از خود، یعنی ۶ تا ۶.۵ را بدست آورید!

پس با هر سطح زبانی که دارید، میتوانید برای آیلتس خود را آماده کنید. کافیست بخواهید.

منبع : asatirezaban.com
  • learningenglish learningenglish1
۲۶
آبان

اگر به هر دلیلی می‌خواهید زبانی را یاد بگیرید باید بتوانید در چند زمینه‌ی مختلف از آن زبانِ جدید مهارت پیدا کنید، مثلا مهارت‌های شنیداری، خواندن و درک مطلب، نوشتن، و البته مکالمه. باید حرف زدن خود را قوی کنید. رسیدن به تبحر در همه‌ی این مهارت‌ها برای داشتن ارتباط موثر با گویندگان یک زبان ضروری است. از این بین مهارت در مکالمه‌، مزیت‌ خاصی را برای‌تان فراهم می‌کند. شما می‌توانید کلمات را به روشی معنی‌دار در کنار هم قرار دهید و در ارتباطات معمول روزمره افکار و احساسات خود را با سایرین در میان بگذارید. به علاوه با صحبت کردن می‌توانید از فرصت‌ها بیشتر و بهتر استفاده کنید. در این مقاله می‌خواهیم نکاتی را از زبان مدرسین با‌تجربه‌ برای انکه چه جوری مهارت های مکالمه انگلیسی خود را تقویت کنیم ؟ به شما پیشنهاد کنیم.

 

۱. دنبال میانبُر و جادو نباشید

هیچ راه جادویی و با تاثیری فوق‌العاده خاص وجود ندارد که بتواند به سرعت مهارت زبان شما را به حد عالی برساند. البته روش‌های گوناگونی وجود دارند که برخی از دیگری کاراتر هستند. برای مثال، در یک دوره‌ی مناسبِ آموزش زبان باید تمام جنبه‌های زبان تقویت شود (مکالمه، توانایی شنیداری، لغت، گرامر، خواندن و نوشتن). اگر هر یک از اینها حذف شوند زبان‌آموز در زبان تازه به مهارت کامل نخواهد رسید.

از طرفی هر روش برای فردی مناسب است و برای دیگری نیست. مثلا حفظ کردن برای من کار راحتی است، اما برخی از این کار متنفرند. همچنین برخی زبان‌آموزان انگلیسی را به سادگی از طریق مکالمه‌ی غیررسمی می‌آموزند، اما برخی دیگر روش‌های منظم‌تر را ترجیح می‌دهند.


فارغ از اینها، رسیدن به توانایی گویندگان بومیِ هر زبانی نیازمند طی کردن فرایندی طولانی‌مدت است. اگر کسی به شما می‌گوید که یک «راه جادویی» برای سریع پیمودن آن سراغ دارد، حرفش را باور نکنید.


۲. درگیر گرامر نشوید. 

به نظر عجیب می‌رسد اما این یکی از مهم‌ترین مواردی است که در بهبود مکالمه به کمک‌تان می‌آید. البته اگر قرار است امتحان زبان‌ بدهید، لازم است گرامر بخوانید، ولی اگر قرار است مثل یک انگلیسی زبان حرف بزنید باید بدون خواندن گرامر آن را یاد بگیرید. گرامر خواندن سرعت شما را کاهش می‌دهد و گیج‌تان می‌کند و وقتی بخواهید حرف بزنید جای اینکه مثل اهل آن زبان جملات به طور طبیعی از زبان‌تان بیرون بیاید درگیر فکر کردن به قوانین گرامری می‌شوید. یادتان باشد تنها عده‌ی کمی از انگلیسی‌زبانان هستند که بیش از ۲۰ درصد همه‌ی قوانین گرامر انگلیسی را می‌دانند. کدام یک از شما موقع حرف زدن به فارسی، فکر می‌کند صفت مفعولی و اضافه‌ی توصیفی چیست و چگونه به کار می‌رود؟ اگرچه احتمالا کسی که مشغول یادگیری فارسی است خود را درگیر این اسامی خواهد کرد. اما چه کسانی راحت حرف می‌زنند بدون اینکه بدانند قواعد گرامری پشت هر جمله چیست؟ گویندگان اصلی هر زبان. در عوض چه کسی است که به سوالات گرامری راحت پاسخ می‌دهد؟ یادگیرندگان هر زبان.


حالا انتخاب کنید که می‌خواهید تعریف افعال سببی را در انگلیسی از بر کنید یا می‌خواهید مثل یک انگلیسی زبان حرف بزنید؟


یک راه ساده این است که زمان مطالعه‌ی خود را بین مهارت‌های مختلف زبان تقسیم کنید.


حتما بخوانید: ۷ روش برای یادگیری کلمات جدید زبان خارجی

۳. با عبارات طرف باشید نه کلمات

بسیاری تلاش می‌کنند کلمات جدید را بیاموزند و بعد آنها را در جمله‌ای کنار هم قرار دهند تا یک جمله‌ی مناسب به دست آورند. گاهی شگفت‌آور است که یک زبان‌آموز چه تعداد کلمه بلد است، اما قادر نیست یک جمله‌ی درست با آنها بسازد. دلیل این مشکل این است که چنین فردی کلمات را یاد گرفته است و نه عبارت‌ها را. وقتی یک نوزاد آموختن زبان مادری خود را آغاز می‌کند کلمات و عبارت‌ها را در کنار هم می‌آموزد. بر همین اساس شما باید عبارات را هم یاد بگیرید.


اگر ۱۰۰۰ لغت بدانید، ممکن است نتوانید حتی یک جمله‌ی درست بسازید. اما اگر یک عبارت را یاد بگیرید، صدها جمله‌ی صحیح می‌توانید بسازید. اگر ۱۰۰ عبارت بلد باشد شگفت‌زده می‌شوید که می‌توانید چه تعداد جمله‌ی درست با آنها بسازید. در نهایت اینکه تنها با آموختن ۱۰۰۰ عبارت می‌توانید خود را یک متکلم عالی زبان انگلیسی حساب کنید.



۴. از زبان مادری‌تان به انگلیسی ترجمه نکنید 

وقتی قرار است انگلیسی صحبت کنید ترجمه از زبان مادری شما را به اشتباه می‌اندازد. ترتیب کلمات فارسی در جمله متفاوت از انگلیسی است و ترجمه شما را کُند و جملات‌تان را اشتباه خواهد کرد. به جای این کار عبارت‌ها را یاد بگیرید تا مجبور نباشید به کلماتی که دارید به کار می‌برید فکر کنید. فرایند جمله‌سازی باید خودکار باشد.


مشکل دیگر در ترجمه این است که سعی می‌کنید گرامری که آموخته‌اید را در آن لحاظ کنید. ترجمه از زبان مادری و فکر درباره‌ی گرامر جملات، کار اشتباهی است و باید از آن بپرهیزید.


۵. علاوه بر اینکه به گرامر و ترجمه فکر نمی‌کنید، از اشتباه کردن هم نترسید.


از بزرگ‌ترین «موانع ذهنی» برای زبان‌آموزان نگرانی درباره‌ی اشتباه کردن یا شرمندگی از این است که حرف‌ زدن‌شان بدون اشکال نباشد. به یاد داشته باشید که توانایی برقراری ارتباط، از بی‌نقص بودن اهمیت بسیار بیشتری دارد.


یک مثال :


تصور کنید کسی این جمله را می‌گوید:


“Yesterday I go to party in beach”


این جمله به لحاظ گرامری اشتباه است و باید به این صورت نوشته شود:


“Yesterday I went to a party on the beach”


می‌بینید که با وجود اشتباه در جمله‌ی اول هنوز معنا با موفقیت منتقل شده است. بدون شک شما دل‌تان می‌خواهد به مرور زمان اشتباهات خود را اصلاح کنید. اما برای مکالمه‌ای معمولی آرامش خود را حفظ کنید و به خاطر بیاورید که اشتباهات مرگ‌آفرین نیستند، چیزی که اهمیت دارد ارتباط برقرار کردن است.

حتما بخوانید: یادگیری یک زبان‌ خارجی چه تاثیری در زندگی شما دارد؟


۶. خواندن و گوش‌کردن کافی نیست، آنچه را می‌شنوید در مکالمه به کار ببرید 

خواندن، شنیدن و حرف زدن مهم‌ترین جنبه‌های یک زبان هستند. هرچند برای اینکه در زبانی روان باشید کافی است که بتوانید به آن زبان حرف بزنید. اینکه نوزادان و کودکان در ابتدا حرف زدن را می‌آموزند عادی است. آنها ابتدا به روانی زبان مادری خود را می‌آموزند و آنگاه شروع به خواندن و سپس نوشتن می‌کنند. بنابراین طریقه‌ی طبیعی زبان‌آموزی عبارت است از گوش کردن، حرف زدن، خواندن و در آخر نوشتن.


مشکل اول

این عجیب است که در مدارس ابتدا خواندن، بعد نوشتن، سپس گوش دادن و در آخر مکالمه و حرف زدن را آموزش می‌دهند. در روش‌هایی از آموزش زبان (ESL) ترتیب به این صورت است: خواندن، گوش کردن، حرف زدن و نهایتا نوشتن. در روش ESL خواندن بر خلاف روش طبیعی در اولین مرحله قرا می‌گیرد، زیرا دانش‌آموز نیاز به متنی دارد که درک مطلب را با آن انجام دهد و به این وسیله بتواند زبان را یاد بگیرد.


مشکل دوم

دلیل اینکه بسیاری از مردم فقط می‌توانند انگلیسی را بخوانند و بنویسند، این است که فقط این دو مهارت را تمرین می‌کنند. شما برای اینکه بتوانید روان حرف بزنید نیاز دارید که مهارت مکالمه را نیز تمرین کنید. در بخش شنیداری تمرینات زبان متوقف نشوید، زمانی که زبان می‌خوانید فقط گوش ندهید. چیزی که می‌شنوید را خودتان نیز تکرار و تمرین کنید. تکرار کردنِ آنچه شنیده‌اید را ٰآنقدر انجام دهید تا مغز و زبان‌تان برای تولید بدون زحمتِ کلمات در گفتار پرورش پیدا کنند.


۷. خود را در انگلیسی غرق کنید 

حرف زدن به یک زبان، ربطی به هوش ندارد. هر کس می‌تواند یاد بگیرد به هر زبانی حرف بزند. تمام افراد دنیا که به زبان خودشان حرف می‌زنند گواه این ادعا هستند. هر فردی می‌تواند حداقل به یک زبان صحبت کند. چه باهوش باشید یا نه، قادرید به یک زبان صحبت کنید.


قدرت تکلم به زبان مادری ناشی از بودن در معرض آن زبان است. در ایران زبان فارسی را دائما می‌شنوید و خودتان به فارسی حرف می‌زنید پس مشکلی در فارسی ندارید. بسیاری از افرادی که زبان انگلیسی قوی دارند در یک کشور انگلیسی زبان زندگی کرده یا در مدارس انگلیسی زبان درس خوانده‌اند. دلیل پیشرفت این عده در زبان انگلیسی به دلیل تماس دائمی با افرادی بوده که به آن زبان حرف می‌زده‌اند.


البته افرادی هم هستند که علی‌رغم زندگی خارج از کشور مهارت زبانی چندانی ندارند. علت این است که این افراد با انگلیسی‌زبان‌های همان کشور مراوده‌ی کمی داشته و دوستان خود را از میان هم‌زبانان‌شان انتخاب کرده‌اند، بنابراین تمرین کافی در زبان جدید نداشته‌اند.


نیازی نیست که برای روان بودن در انگلیسی به کشور انگلیسی‌زبان سفر کنید. تنها کافی است که اطراف خودتان را از انگلیسی سرشار کنید. هر روز باید به این شیوه زبان‌تان را تقویت کنید حتی شده روزی ده دقیقه بهتر است تا یک ساعتِ روزهای جمعه. برای اینکه انگلیسی را در برنامه‌ی روزانه‌تان بگنجانید:


– وقتی در مسیر رفتن به محل کار یا دانشگاه هستید به فایل‌های صوتی انگلیسی گوش دهید.


– اخبار روزانه را به جای زبان فارسی به زبان انگلیسی بخوانید.


– سعی کنید وقتی مشغول کارهای خانه یا ورزش هستید، به انگلیسی فکر کنید.


– مقالات انگلیسی بخوانید، به پادکست‌های انگلیسی گوش بدهید و ویدیوهای انگلیسی درباره‌ی موضوعات مورد علاقه‌تان را دنبال کنید (مهم است که در فرآیند یادگیری زبان لذت ببرید، به این نحو با سرعت بیشتری پیشرفت می‌کنید.)


– با دوست خود قرار بگذارید که از این به بعد می‌خواهید برای مکالمه فقط از انگلیسی استفاده کنید.


۸. برای مطالعه‌ از منابع متناسب استفاده کنید

این ضرب‌المثل که «کار نیکو کردن از پُر کردن است» چندان هم مطابق واقعیت نیست. تمرین و تمرین تنها به دائمی کردن آنچه تمرین می‌کنید می‌انجامد. اگر با جملاتِ اشتباه تمرین کنید، در گفتن جمله‌ی اشتباه مهارت پیدا می‌کنید. بنابراین باید منابع مطالعاتی‌ای را انتخاب کنید که مناسب باشند، بین مردم متداول باشند و بتوانید به آنها اطمینان کنید.


برای مثال مطالعه‌ی اخبار توسط بسیاری از زبان‌آموزان اشتباه است. زیرا زبان اخبار رسمی‌تر از گفتارهای روزمره است و محتوای آن بیشتر سیاسی است که در زندگی روزمره کاربرد ندارد. مهم است که شما متوجه‌ی اخبار شوید، اما فهمیدن این منبع رسمی با کاربرد نامتداول مربوط به زمانی است که یادگیری مطالب پایه‌ای انگلیسی را به انجام رسانده و بخواهید در سطح پیشرفته‌تر عمل کنید.


همچنین آموختن زبان همراه با یک دوست که زبان مادری‌اش انگلیسی نیست، خوبی‌ها و بدی‌های خود را دارد که باید مراقب آنها باشید. تمرین با یک فرد غیرانگلیسی‌زبان امکان تمرین را برای شما فراهم می‌آورد، می‌توانید برای هم انگیزه باشید و اشکالات ابتدایی یکدیگر را گوشزد کنید. اما در عین حال ممکن است وقتی نتوانید جمله‌ی درست یا نادرست را از هم تشخیص دهید اشکالات یکدیگر را کپی‌برداری و تکرار کنید. بنابراین از زمان این تمرین‌ها برای تکرار و استفاده‌ی جملات درستی که از منابع معتبر آموخته‌اید استفاده کنید نه برای اینکه یاد بگیرید چطور جمله‌بندی انجام دهید.


۹. انگلیسی را از منابع خیلی متنوع بخوانید و بشنوید

گفتیم که اگر تنها به دیدن و خواندن اخبار به زبان انگلیسی اکتفا کنید، آنچه یاد می‌گیرید زبانی تقریبا رسمی است و آنچه یاد نمی‌گیرید زبانِ معمولی مکالمه‌های روزمره بین دو انگلیسی‌زبان است که معمولا پر از اصطلاحات و عبارات غیررسمی است.


از سوی دیگر، اگر تنها به گوش دادن به موسیقی و دیدن فیلم بسنده کنید، ممکن است نتوانید یک مقاله‌ی دانشگاهی را متوجه شوید یا بنویسید، و اگر انگلیسی را تنها برای محل کار استفاده کنید، برای استفاده در موقعیت‌های دیگر، لغت سراغ نخواهید داشت.


به همین دلیل سعی کنید از منابع متنوعی نظیر منابع زیر بهره ببرید:


– منابع تخیلی و غیرتخیلی


– رسمی و غیررسمی


– سخنرانی و مکالمه


– متون جدی و متون طنز


و …


۱۰. یک همراه برای مکالمه کردن پیدا کنید

 


نمی‌توانید انگلیسی را تنها با مطالعه یاد بگیرید، باید از آن استفاده کنید. اگر کسی را ندارید که با شما انگلیسی حرف بزند، می‌توانید از طریق سایت‌های «تبادل مکالمه» آنلاین، کسی را برای همراهی پیدا کنید. در این سایت‌ها می‌توانید متکلمان بومی یک زبان را پیدا کنید که می‌خواهند زبان بومی شما را بیاموزند. به این شکل در یک همکاری متقابل به تمرین و آموزش زبان یکدیگر کمک می‌کنید.


حداقل یک بار در هفته با این فرد مکالمه کنید، این کار برای تمرین و افزایش اعتماد به نفس شما ضروری است.


اینها برخی از سایت‌های تبادل مکالمه هستند:


conversationexchange

sharedtalk

englishbaby

speaking24


۱۱. در افکارتان انگلیسی‌زبان شوید

این نکته برای رسیدن به روانی و فصاحت در انگلیسی بسیار کلیدی است. اما چطور می‌توان این کار را انجام داد؟ برای آموزش زبان انگلیسی، این کار را طی مراحل زیر قدم به قدم انجام دهید:


الف) در ابتدا سعی کنید در فکرتان از کلمات انگلیسی استفاده کنید، در این مرحله نیاز نیست از جمله‌بندی استفاده کنید:


مثلا: وقتی از خواب بیدار می‌شوید فکر کنید: toothbrush, bathroom, eat, banana, coffee, clothes, shoes


ب) کم‌کم با ساختار جمله انگلیسی فکر کنید:


مثلا: I’m eating a sandwich


ج) در مرحله‌ی بعد می‌توانید تمام مکالمات و اتفاقات را در ذهن خودتان به انگلیسی مرور کنید


می‌توانید برای مثال و اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.


این روش یکی از بهترین روش‌ها است، زیرا اگر اشتباه کنید کسی متوجه نمی‌شود! دلیل دیگر این است که می‌توانید هر وقت و هرجا خواستید با این روش، تمرین کنید و نیازی به کلاس و کتاب ندارید. یادتان باشد که هر چه زودتر عادتِ فکر کردن با زبان انگلیسی را تمرین کنید، روان حرف زدن برای‌تان آسان‌تر خواهد شد.


۱۲. از لغات متفاوت برای بیان حرف‌تان استفاده کنید 

خلاق باشید. دو مانع بزرگ در راه روان حرف زدن یکی کمبود لغت و دیگری مکث و تردید است. وقتی نظری داشته باشید که نتوانید آن را به انگلیسی بیان کنید تا حد زیادی دستپاچه می‌شوید. به جای دستپاچه شدن، اگر لغت خاصی که مد نظر دارید نمی‌دانید به راه‌های دیگری که برای بیان نظرتان وجود دارد فکر کنید.


مثلا: در یک بحث راجع به آشپزی، زبان‌آموزِ من کلمه‌ی معادل پیاز را نمی‌دانست، بنابراین به جای آن گفت: «سبزی سفیدرنگی که وقتی آن را می‌بُرید اشک‌تان در می‌آید»، یک توصیف عالی، و من کاملا متوجه منظور او شدم.


این مسئله برای جملات انگلیسی هم اهمیت دارد. گاهی ممکن است بخواهید چیزی را به طریقه‌ی خاصی بگویید، زیرا مشغول ترجمه‌ی مستقیم آن از زبان مادری‌تان هستید، اما نمی‌دانید که عبارت را چطور به صورت انگلیسی سازمان‌دهی کنید. قطعا تمرین فکر کردن مستقیم به زبان انگیسی کمک می‌کند با این مشکل روبه‌رو نشوید. علاوه بر آن سعی کنید با ذهنی باز و منعطف به راه‌های گوناگونی که برای گفتن پیامی واحد در اختیار دارید فکر کنید.


انگلیسی‌زبان‌ها هم راه‌های مختلفی برای بیان یک پیام واحد دارند. کافی است به لیست عبارات مختلفی که برای سلام کردن و خداحافظی در انگلیسی وجود دارد، نگاهی بیندازید.

۱۳. با خودتان به زبان انگلیسی صحبت کنید

این روش برای پرورش روانی کلام و تقویت اعتماد به نفس عالی عمل می‌کند. وقتی با خودتان حرف می‌زنید فشاری برای بی‌نقص بودن احساس نمی‌کنید و کسی هم اشتباهات شما را نمی‌شنود.



تصور کنید که فردی در حال پرسیدن سوال از شما است، حالا با صدای رسا به سوالات او پاسخ دهید. بله ممکن است کمی احمقانه به نظر برسد اما می‌توانید وقتی تنها هستید این کار را انجام دهید. این کار قدم موثری برای تمرینِ عملی مطالب انگلیسی‌ای است که آموخته‌اید.


۱۴. ناامید نشوید و هرگز آموختن را متوقف نکنید

زبان‌آموزان زیادی داشته‌ام که بعد از چند سال زبان خواندن آن را رها کرده‌ و بعد از مدتی دوباره آغاز به یادگیری کرده‌اند. باز برای مدتی طولانی وقفه داشته و دوباره شروع کرده‌اند. شاید شما هم این کار را کرده باشید. مشکل اینجا است که اغلب با هر بار توقف، آنچه تا کنون آموخته‌اید را از دست می‌دهید و بنابراین رسیدن به سطح عالی زبان خیلی خیلی طولانی می‌شود. اما خبر خوب این است که برای روان شدن زبان انگلیسی‌تان لازم نیست نابغه باشید، تنها لازم است در تمرین و صرف وقت استمرار داشته باشید. اگر اینگونه عمل کنید حتما به هدف مهارت بالا در زبان انگلیسی دست پیدا می‌کنید.


منبع : www.chetor.com


  • learningenglish learningenglish1
۲۳
آبان

به ویژه با گسترش شبکه های اجتماعی و اینترنت، چگونه مهارت های نوشتاری انگلیسی خود را تقویت کنیم؟هر روز اهمیت بیشتری پیدا می کند. امروزه بخش زیادی از ارتباطات ما از طریق نوشتن انجام می شود. این نوشتن می تواند شامل نوشتارهای صمیمانه و روزمره تا نوشته های رسمی و اداری باشد. در این مطلب سعی با روشها و نکاتی آشنا خواهید شد که به شما در یادگیری بهتر و موثر تر مهارت نوشتن در زبان های خارجی کمک میکند.

1 – اطمینان حاصل کنید که مهارت اولیه ای از زبان مورد نظر دارید

نوشتن را در واقع می توان پیشرفته ترین مهارت هر زبان در بین چهار مهارت اصلی (شنیدن، خواندن، گفتن، نوشتن) دانست. به صورت عمومی مهارت هایی که نیاز تولید دارند یعنی نوشتن و گفتن از مهارت هایی که نیاز به دریافت دارند یعنی شنیدن و خواندن پیچیده ترند. از طرف دیگر مهارت هایی که کلامی و شفاهی هستند (شنیدن و گفتن) از مهارت های کتبی (خواندن و نوشتن) پیچیده ترند پس می توان گفت نوشتن در این بین از همه پیچیده تر است. پیش از آنکه از خود توقع نوشتن به یک زبان را داشته باشید باید اول بدانید که آیا با اصول اولیه این زبان آشنا هستید یا خیر. در صورتی که اینطور نیست بهتر است پیش از شروع به نوشتن مهارت عمومی زبان خود را گسترش دهید.

2 – با قواعد اولیه نوشتاری آشنا شوید

اولین قدم در نوشتن یادگیری قواعد نوشتاری است. این قواعد از حروف الفبا و نحوه نوشتن آنها شروع شده و به قواعد نقطه گذاری و پاراگراف نویسی می رسد. گرچه نوشتن در سطح حرفه ای جزئیات زیادی دارد اما در ابتدا شما تنها باید با اصول اولیه نوشتن آشنا شوید تا نوشته شما قابل درک و خواندن باشد.

3 – موضوعاتی برای نوشتن پیدا کنید

پیدا کردن موضوعاتی که به سطح شما بخورد بسیار مهم است. در ابتدا بهتر است با موضوعات ساده شروع کنید و مرحله به مرحله به سمت موضوعات پیچیده تر بروید. به صورت معمول وصف چیزهای واقعی، مناظر طبیعی، افراد و غیره ساده تر از توضیح مفاهیم انتزاعی مثل فلسفه، سیاست و روانشناسی است. برای پیدا کردن موضوعات ساده میتوانید حتی به دفتر انشای دوران دبستان خود سر بزنید. نوشتن همان موضوعات این بار در یک زبان جدید میتواند واقعا سرگرم کننده باشد.

4 – بیشتر از نوشتن باید بخوانید

برای درست نوشتن، شما باید در واقع طرحواره نوشتارهای استاندارد را در زبان خارجی درک کنید. این درک در شکل اولیه یک نوع کپی کردن است. این یعنی شما باید ساختارهای آشنا را یادبگیرید و از همان ها استفاده کنید، مثلا نامه را همیشه با عبارتی خاص شروع و با عبارتی خاص تمام می کنند. یادگیری و کپی برداری این طرحواره ها نیازمند مطالعه است. سعی کنید کتاب ها، مقالات و نوشتارهایی را مطابق سطح خود پیدا کرده و بخوانید. در طول خواندن به جزئیات نوشتاری دقت بیشتری کنید تا بتوانید از المان های اصلی آنها در نوشته خود هم استفاده کنید.

5 – یک همراه پیدا کنید

پیدا کردن یک همراه تقریبا در تمام مهارت های یادگیری مفید است. کسی را پیدا کنید که بتوانید برای او بنویسید و او هم در مقابل برای شما بنویسد. اشتباهات همدیگر را پیدا کنید و هر بار سعی کنید نوشته پیشرفته تری را از دفعه قبل بنویسید.

6 – ایرادات خود را پیدا کنید

شاید برای خودتان سخت باشد که اشتباهاتتان را پیدا کنید، چون اگر قادر به پیدا کردن آنها بودید احتمالا از اول آنها را مرتکب نمی شدید. بهترین روش برای پیدا کردن اشتباهات استفاده از یک معلم را فردی است که سطح زبان پیشرفته تری نسبت به شما دارد. پیدا کردن و اصلاح کردن اشتباهات به شما کمک می کند در نوشتن درجا نزنید.

7 – یک وبلاگ بزنید

امروزه زدن وبلاگ یکی از راحت ترین کارهایی است که میتوانید در اینترنت انجام دهید. زدن یک وبلاگ می تواند به صورت همزمان در بسیاری از روش های بالا به شما کمک کند. وبلاگ به شما کمک می کند به صورت منظم بنویسید و تمرین داشته باشید. بسته به اینکه وبلاگ در چه موردی است، می تواند همیشه برای شما موضوعی برای نوشتن باشد. اگر وبلاگ شما مخاطبی هم داشته باشد می توانید از مخاطبان برای بهبود مهارت خود استفاده کنید و از آنها برای پیدا کردن اشتباهاتتان کمک بگیرید. اضافه بر همه این موضوعات زدن یک وبلاگ اعتماد به نفس شما را هم برای نوشتن بالا می برد و به شما کمک می کند در شرایط کاربردی بتوانید از مهارت خود به خوبی استفاده کنید.

منبع: b-amooz.com

  • learningenglish learningenglish1
۲۲
آبان

اگر پس از ساعت ها یادگیری زبان انگلیسی در مدرسه، کلاس های زبان در موسسه های آموزش زبان و برنامه های آموزشی ویدیویی و استفاده از اپلیکیشن ها همچنان اعتماد به نفس و توانایی لازم را برای خواندن، نوشتن و برقراری ارتباط با زبان انگلیسی را در خود احساس نمی کنید، این مقاله همان جایی است که مسیر حرکت به سمت موفقیت در این مسیر را به شما نشان می دهد.                                                                                                                                            بخش اول: مکالمه
 
1- هر روز مقداری انگلیسی صحبت کنید.

بهترین روش قطعی برای یادگیری هر زبان جدیدی این است که سعی کنید به همان زبان صحبت کنید. مهم نیست که تنها چندین واژه ی انگلیسی می دانید یا در عمل به آن تسلط دارید. انگلیسی صحبت کردن در هر سطحی، سریع ترین و موثرترین روش تقویت زبان انگلیسی است.  صبر نکنید تا به سطحی برسید که برای انگلیسی صحبت کردن " احساس راحتی بیشتری" کنید؛ احتمالا برای مدت زمان طولانی به آن سطح مورد نظر نخواهید رسید. خودتان را وادار کنید تا از محدوده ی آسایش خارج شوید و شروع کنید به انگلیسی صحبت کردن. از اینکه چه جوری مهارت های شنیداری انگلیسی خود را تقویت کنیم؟ ، شگفت زده خواهید شد.  فردی را پیدا کنید که به انگلیسی صحبت کردن با شما علاقمند باشد. می توانید به آنها پیشنهاد متقابل یادگیری زبان دیگری را بدهید. به صورتی که آنها 30 دقیقه با شما انگلیسی صحبت کنند و شما نیز برای 30 دقیقه با آنها به زبان مادری خود صحبت کنید. اگر در یک کشور انگلیسی زبان زندگی می کنید، با مکالمه های ساده با افرادی که ملاقات می کنید تمرین کنید. می تواند یک "Hello" گفتن ساده باشد یا پرسیدن آدرس از افراد غریبه.  
 
2 - بر روی تلفظ درست واژه ها (Pronunciation) کار کنید.   
حتی با گرامر(دستور زبان) صحیح، دایره لغات گسترده و درک قابل قبول از زبان انگلیسی، اگر واژه ها را به شیوه ی درست تلفظ نکنید، همچنان یک فرد انگلیسی زبان برایش بسیار سخت خواهد بود تا بتواند آنچه می گویید را متوجه شود.    
تلفظ واضح و درست واژه ها برای تقویت سطح مهارت زبان انگلیسی ضروری است. با دقت به شیوه ی تلفظ واژه ها توسط انگلیسی زبان ها توجه کنید و تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا دقیقا از آنها تقلید کنید. توجه ویژه ای داشته باشید به هرگونه آوای زبانی که برایتان نا آشنا است یا اینکه در زبان مادری شما وجود ندارد. برای مثال ترکیب حروف "th" تقریبا معادل حرف "ث" است که تلفظ صحیح آن برای ما پارسی زبان ها سخت است. تلفظ "س" و "ت" به عنوان معادلی برای "th" می تواند در مواردی حتی شنونده را گمراه کند. واژه ی Three به معنای "درخت" در صورت جایگزینی حرف "ت" به جای "th" ممکن است با واژه ی Tree به معنای "عدد سه" اشتباه شود. توجه داشته باشید که حتی تلفظ صحیح یک واژه در کشور ها و حتی شهر های متفاوت انگلیسی زبان می تواند متفاوت باشد. برای مثال انگلیسی با لهجه ی آمریکایی بسیار با لهجه ی بریتانیایی یا بریتیش متفاوت است. اگر قصد دارید به یک کشور انگلیسی زبان سفر یا مهاجرت کنید، این موضوعی است که باید هنگام یادگیری زبان انگلیسی و تلفظ بعضی واژه های خاص به آن توجه کنید.  
 
3 -  دامنه ی واژه ها و اصطلاحات روزمره ی عامیانه و کاربردی را گسترده تر کنید.
هرچه دامنه ی لغات انگلیسی خود را افزایش دهید و اصطلاحات کاربردی بیشتری یاد بگیرید، انگلیسی صحبت کردن هم برایتان ساده تر خواهد شد.
 
وقت گذراندن با افراد انگلیسی زبان (زبان مادری) به شما کمک می کند که به صورت طبیعی واژه ها و اصطلاحات رایج و کاربردی را یاد بگیرید. همچنین، خواندن، تماشا کردن برنامه های تلوزیونی انگلیسی و گوش دادن به اخبار نیز می تواند سودمند باشد.
به محض اینکه واژه ی جدیدی یاد گرفتید، سعی کنید که این واژه را در یک جمله به کار بگیرید. این بهترین شیوه برای به خاطر سپردن واژه های جدید است.
روش بسیار موثر دیگر برای به خاطر سپردن واژه ها این است که بر روی تمام وسایل منزل، نام انگلیسی آنها را برچسب بزنید. سپس هروقت که از این وسایل استفاده می کنید، نام انگلیسی آن ها در مقابل چشمانتان قرار دارد و به مرور در حافظه ی بلند مدت شما حک می شود.
همچنین بهتر است یک دفتر یادداشت تهیه کنید و تمام اصطلاحات کاربردی را در آن بنویسید. برای مثال " it's raining cats and dogs " معنای واژه به واژه اش این است که "از آسمان سگ و گربه می بارد" در زبان انگلیسی یک اصطلاح است به معنای "بارندگی شدید". یا در مثال دیگری " piece of cake" که برگردان واژه به واژه ی آن "تکه ی کیک" است، اصطلاحی است به معنای "بسیار آسان". استفاده از چنین اصطلاحاتی در مکالمات روزمره می تواند سطح زبان انگلیسی شما را چندین مرحله ارتقا دهد.
 
 
4-  در کلاس های مکالمه یا چت (Chat) زبان انگلیسی شرکت کنید.
روش خوب دیگری که می تواند شما را وادار به استفاده و تلاش برای صحبت کردن به انگلیسی کند و آن را در برنامه های هفتگی شما بگنجاند، شرکت در کلاس های مکالمه و چت زبان انگلیسی است.
 
شرکت در کلاس های زبان انگلیسی روش مناسبی است که بر روی جنبه های رسمی مکالمه ی انگلیسی تمرکز بیشتری داشته باشید. این کلاس ها شیوه ی درست مکالمه ی انگلیسی را از لحاظ گرامر یا دستور زبان به شما آموزش می دهند. (ساختار درست جمله بندی، چگونگی صرف افعال و به طور کلی آموزش زبان به صورت اصولی )
شرکت در کلاس های چت (Chat) زبان انگلیسی، شیوه ای غیر رسمی و بی دغدغه برای یادگیری و تقویت زبان انگلیسی است. به طوری که تمرکز این کلاس ها بیشتر بر روی توانایی برقراری ارتباط است تا صحبت کردن انگلیسی به شیوه ی "درست". چنین کلاس هایی کمک می کنند که برای صحبت کردن به زبان انگلیسی در حضور دیگران بیش از پیش احساس راحتی کنید.
هر دو شیوه ی یادگیری زبان انگلیسی (یادگیری اصول و قواعد زبانی- یادگیری به روش طبیعی و غوطه وری در محیط مناسب زبانی)  مزایا و معایب خاص خود را دارند و بهتر است در صورت امکان از هر دو روش استفاده شود.
 
5-  همیشه یک دیکشنری همراه خود داشته باشید.
به همراه داشتن یک دیکشنری به صورت کتابی یا اپلیکیشن موبایل برای فردی که یادگیری زبان انگلیسی را به صورت جدی دنبال می کند ضروری است.
 
به همراه داشتن یک دیکشنری زبان انگلیسی به این معنا است که هیچگاه در پیدا کردن لغات مناسب درمانده نخواهید بود. رعایت این موضوع می تواند به شما کمک کند تا در میان یک گفتگو به جای شرمساری با لحظه ای وقفه به دنبال واژه ی مناسب بگردید.
همچنین یافتن واژه ای که نیاز دارید و کاربرد سریع آن در یک جمله  در واقع کمک می کند تا آن واژه را در حافظه خود به خاطر بسپارید.
همچنین در طول روز سعی کنید تا اشیا و موقعیت های خاص را به انگلیسی در ذهن مرور کنید و اگر واژه ای بود که به یاد نمی آورید یا از پیش نمی دانستید، می توانید در دیکشنری جستجو کنید.
در ابتدا می توانید از دیکشنری انگلیسی به پارسی استفاده کنید اما با بهبود توانایی زبان انگلیسی می توانید از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی استفاده کنید که معنا و کاربرد واژه ها را در جملات مختلف انگلیسی با همان زبان انگلیسی در اختیار شما قرار می دهد.
 
بخش دوم: مهارت های نوشتاری، شنیداری و درک مطلب
 
1 - به برنامه های رادیویی و پادکست های اینترنتی به زبان انگلیسی گوش دهید.
یکی از روش های تقویت مهارت های شنیداری و درک مطلب، دانلود و گوش دادن به پادکست های انگلیسی و اپلیکیشن های رادیویی انگلیسی زبان در گوشی موبایل یا mp3 پلیر است.
 
پادکست (podcast) معمولا یک برنامه ی اینترنتی سریالی است که به صورت یک فایل دیجیتالی صوتی برای دانلود در دسترس قرار می گیرد.
تلاش کنید در روز حداقل 30 دقیقه در پشت میز کار، هنگام کار با کامپیوتر، درمدرسه، دانشگاه یا باشگاه ورزشی به پادکست های انگلیسی گوش دهید.
سعی کنید آنچه گفته می شود را بفهمید.حتی اگر واژه ها و جملات خیلی سریع بیان می شوند، سعی کنید با درک واژه ها و عبارات کلیدی، یک ایده ی کلی از مبحث پیدا کنید.
در صورت امکان واژه هایی که متوجه نمی شوید را یاد داشت و ترجمه ی آنها را در دیکشنری جستجو کنید. سپس دوباره به پادکست یا برنامه ی رادیویی گوش کنید و سعی کنید این واژه ها و عبارات را در برنامه بشنوید.
 
2- برنامه های تلویزیونی و فیلم های سینمایی به زبان انگلیسی تماشا کنید.
روش مفرح دیگری که می توانید درک مطلب شنیداری خود را تقویت کنید، آموزش زبان انگلیسی با فیلم و برنامه های تلویزیونی است. 
 
سعی کنید فیلم های سینمایی و برنامه های تلویزیونی مورد علاقه خود را انتخاب کنید زیرا قرار نیست این روش یادگیری عذاب آور باشد. فیلم های دوست داشتنی و شناخته شده ای که پیشتر دیده اید می توانند انتخاب های خوبی باشند، همچنین کارتون های دوران کودکی. آشنایی به داستان و روند فیلم به شما کمک می کند تا واژه های به کار رفته در دیالوگ ها را بهتر تشخیص دهید و در نتیجه عبارات را بهتر درک کنید.
نکته ای که باید توجه کنید این است که باید از تماشای فیلم ها و برنامه های تلویزیونی با زیرنویس فارسی پرهیز کنید. استفاده از زیر نویس فارسی باعث می شود که تمرکز شما از دیالوگ های فیلم با زبان انگلیسی دور شود، موضوعی که هدف اصلی این روش تمرینی است.
 
3- کتاب ها، روزنامه ها و مجلات انگلیسی بخوانید.
مطالعه یک بخش اساسی برای یادگیری یک زبان جدید به شمار می رود که نباید فراموش شود.
 
چیزی پیدا کنید که به آن علاقمند هستید. یک مجله یا یک وبسایت اینترنتی با مقالاتی پیرامون موضوعات مورد علاقه یا یک رمان معروف به زبان انگلیسی. اگر علاقه ای به موضوع نوشتار نداشته باشید خیلی زود از ادامه آن دلسرد خواهید شد. اما اشتیاق درک مطلبی که در متن آمده می تواند همان انگیزه ی لازم برای ترجمه و یادگیری واژه های جدید بیشتر باشد.
تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا تمام مطالب یک نوشته را کاملا درک کنید و از روی بخش هایی که درکش برایتان سخت است به پاراگراف ها و صفحات بعد پرش نکنید. آنجایی که متوجه مطلب نمی شوید دقیقا همان جایی است که باید واژه های جدیدی یاد بگیرید و دامنه ی واژه های انگلیسی خود را گسترده کنید.
صفحات اول، فصل های اول یا شاید کتاب اول برایتان بسیار سخت و طاقت فرسا باشد. اما یادگیری واژه های جدید به طرز شگفت آوری این فرایند را ساده می کند. به مرور با افزایش دامنه لغات، صفحه به صفحه و فصل به فصل خواندن و درک متون انگلیسی برایتان ساده می شود.
اگر تنها هستید می توانید با صدای بلند بخوانید. این روش کمک می کند که همزمان با تقویت درک مطلب هنگام مطالعه، تلفظ شما نیز بهبود پیدا کند.
 
4- خاطرات و برنامه ریزی های شخصی را به انگلیسی بنویسید.
در کنار درک مطلب هنگام شنیدن و خواندن زبان انگلیسی، بهتر است مقداری زمان صرف مهارت های نوشتاری زبان انگلیسی کنید.
 
این بخش ممکن است سخت ترین جنبه یادگیری یک زبان جدید باشد، اما با این وجود یادگیری این مهارت بسیار مهم است. نوشتن به زبان انگلیسی به شما کمک می کند تا بر روی ساختار جمله، گرامر یا دستور زبان و املای درست واژه ها کار کنید.
سعی کنید هر روز چند جمله ای از خاطرات خود را به انگلیسی بنویسید. نیازی نیست خیلی شخصی باشد؛ می توانید در مورد آب و هوا، آنچه برای شام خورده اید یا برنامه های روزانه خود بنویسید.
در صورت امکان از یک شخص انگلیسی زبان بخواهید که به نوشته های شما نگاهی بیندازد و اشتباهات شما را تصحیح کند. این روش کمک می کند تا از تکرار این اشتباهات در آینده پرهیز کنید.
 
5- یک دوست نامه ای انگلیسی زبان پیدا کنید.
هنگامی که مهارت های نوشتاری شما در زبان انگلیسی پیشرفت کرد، بهتر است به داشتن یک دوست نامه ای انگلیسی زبان فکر کنید.
 
داشتن یک دوست نامه ای (Pen-Pal) مهارت های نوشتاری شما را با اشتیاق دریافت یک نامه یا ایمیل از یک دوست در هم می آمیزد.
دوست نامه ای شما می توان فرد دیگری باشد که او نیز در حال یادگیری زبان انگلیسی است یا فرد انگلیسی زبانی که می خواهد مهارت های نوشتاری خود را با نوشتن به زبان فارسی تقویت کند.
داشتن یک دوست نامه ای از کشور های انگلیسی زبان (برای مثال آمریکا، بریتانیا، کانادا، استرالیا، نیوزیلند، ایرلند، آفریقای جنوبی) همچنین کمک می کند تا در مورد فرهنگ و چگونگی زندگی در نقطه ای دیگر از دنیا  نیز یاد بگیرید.
 
بخش سوم: انگیزه، تمرین و استمرار
 
1- انگیزه ی خود را از دست ندهید.
هنگام یادگیری یک زبان جدید، خیلی مهم است که انگیزه ی خود را برای یادگیری حفظ کنید و هرگز از هدف تسلط بر آن زبان جدید دلسرد نشوید.
 
برای پایبندی به یادگیری زبان انگلیسی، به خودتان گوشزد کنید که یادگیری این زبان چقدر در زندگی شما می تواند تاثیر گذار و با اهمیت باشد. به فرصت هایی که تسلط بر زبان انگلیسی با خود به همراه دارد فکر کنید.
می توانید با تمام افراد دیگری در سرتاسر جهان که انگلیسی صحبت می کنند ارتباط برقرار کنید و روابط جدید و هیجان انگیزی را تجربه کنید. می توانید با دیگر فرهنگ های انگلیسی زبان به گونه ای که پیش از این قادر نبوده اید، تعامل کنید و به طرز بالقوه ای مسیر شغلی خود را وارد مرز های جدیدی کنید.
 
2- هر روز تمرین کنید.
اگر می خواهید که هرچه سریعتر به زبان انگلیسی تسلط پیدا کنید، باید به تمرین روزانه پایبند باشید.
 
یادگیری یک زبان جدید به تکرار مداوم نیاز دارد. بنابرین اگر بین جلسه های تمرینی وقفه زیادی ایجاد شود تمام آن چیزی که آموخته اید را فراموش خواهید کرد و باید دوباره از ابتدا شروع کنید و در این میان زمان ارزشمند شما هدر می رود.
همچنین نباید آنقدر زیاده روی کنید که از یادگیری زبان انگلیسی زده شوید. سعی کنید با ایجاد تنوع در یادگیری علاقمندی خود را به زبان انگلیسی حفظ کنید. یک روز مهارت خواندن، روز دیگر درک مطلب شنیداری، یک روز مهارت نوشتن  روز دیگر تمرین بر روی دستور زبان. همچنین روش های تمرینی را نیز تغییر دهید. (ترجمه ی یک نوشته ی دوست داشتنی، رفتن به مکان های توریستی و صحبت با افراد انگلیسی زبان، نوشتن نامه به دوست انگلیسی زبان و صحبت در صفحات اجتماعی و فروم ها یا انجمن های گفتگو با موضوعات مورد علاقه و ... )
 
یک روش موثر برای گذر از مهارت های زبانی صرفا آموخته شده به سمت انگلیسی سلیس و روان که به صوت طبیعی با دنیایی انگلیسی زبان در تعامل باشد این است که به زبان انگلیسی فکر کنید.
 
ترجمه ی مداوم زبان فارسی به انگلیسی و برعکس، زمان و انرژی زیادی از شما خواهد گرفت. هر زبان خارجی ظرافت ها و پیچش های خاص خوش را دارد که گاها ترجمه آن به زبان مادری غیر ممکن است و تنها می تواند درک شود و نه ترجمه.
با توجه به آنچه گفته شد، توانایی نوشتاری و صحبت کردن به زبان انگلیسی اگر با تمرین ذهن به فکر کردن با زبان انگلیسی همراه باشد، به صورت طبیعی و روان انجام خواهد شد. مانند دکمه ای که با فشردن آن تمام سیستم ارتباطی ذهن با دنیای بیرون به زبان انگلیسی تغییر می کند. باید ذهن انگلیسی خود را روشن و ذهن زبان مادری را خاموش کنید.
 
4- با افراد انگلیسی زبان دوست شوید.
 
یکی از بزرگترین آزمون های سنجش میزان روان بودن فرد در زبان دوم این است که او را در اتاقی با چندین فرد انگلیسی زبان قرار دهیم و ببینیم که تا چه میزان می توانند گفتگو ها را دنبال و در آنها شرکت کنند.
 
بهترین روش برای رسیدن به این حد از توانایی این است که دوستانی انگلیسی زبان داشته باشید و در موقعیت های اجتماعی مانند میهمانی، کافی شاپ و دورهمی های دوستانه با آنها وقت بگذرانید.
با قرار گرفتن در چنین شرایطی، وادار می شوید که برای برقراری ارتباط با دیگران به انگلیسی صحبت کنید و در عین حال همچون محیط های رسمی کاری تحت فشار نیستید و قرار است که تفریح کنید.
 
5- از اشتباه کردن نترسید.
بزرگترین مانعی که در میانه ی راه یادگیری یک زبان جدید قرار دارد، ترس از اشتباه کردن است.
 
چنین ترسی هیچ سودی در پی ندارد و تنها مانعی است که شما را از دنبال کردن اهداف خود برای تسلط بر زبان انگلیسی باز می دارد.
 از اشتباه کردن نترسید و خجالتی بودن را کنار بگذارید. حتی بدترین کابوس شما یعنی خندیدن دیگران، به معنی مسخره کردن شما نیست بلکه به دلیل موقعیت با مزه ای است که ایجاد شده است و شما نیز بهتر است با آنها همراه شوید و از این موضوع برای برقراری ارتبط با دیگران به سود خود استفاده کنید.
یک فرد خارجی را در نظر بگیرید که سعی دارد به زبان شما صحبت کند؛ مشخص است که او زبان شما را نمی داند اما دارد تمام تلاشش را برای برقراری ارتباط با شما به کار می گیرد. واکنش شما چیست؟ شما نیز موقعیت را درک می کنید و تمام تلاش خود ا می کنید که با آرام و واضح صحبت کردن و استفاده از واژه های مختلف که معنای یکسانی دارند با او ارتباط با برقرار کنید. تنها انرژی رد و بدل شده است که به  این تجربه معنا می دهد نه واژه هایی که گاها درست درک نمی شوند. حس خوشایندی که از طرف مقابل به سمت شما می آید این تجربه را خوشایند می کند. در مقابل اضطراب و سردرگمی همراه با پیش داوری های ذهنی فرد مقابل در مورد شما می تواند این ارتباط را به تجربه ای نا خوشایند بدل کند. پس شما نیز ترس و اضطراب و پیش داوری را کنار بگذارید و مثل یک دوست سعی کنید ارتباط دلپذیری با دیگران برقرار کنید.
در هنگام برقراری ارتباط با یک فرد انگلیسی زبان موضوع را این گونه ببینید که شما با یادگیری هرچند نا کافی زبان انگلیسی گام های بزرگی برای برقراری ارتباط با فرد مقابل برداشته اید. آیا فرد مقابل نیز برای برقراری ارتباط با شما زحمت یادگیری زبان مادری شما را به خود داده است؟
به خاطر داشته باشید یادگیری زبان انگلیسی یک فرایند است که به سمت تسلط بیشتر و اشتباهات کمتر پیش می رود. اشتباه کردن بخشی از این فرایند یادگیری است و این تنها شما نیستید که اشتباه می کنید. موضوع مهم تنها این است که از اشتباهات خود آگاه شوید و آنها را رفع کنید. موضوعی که نباید با تکیه بر استدلال هایی مانند -- همین چندتا کلمه رو هم که خیلی ها بلد نیستند -- یا -- بالاخره گلیم خودم رو یه جوری از آب بیرون می کشم --  یا -- من انگلیسیم به اندازه ی کافی خوب هست-- نادیده گرفته شود.
 
 
نکته ها: 
صحبت کردن به زبان انگلیسی با تسلط و لهجه ی تقریبا بی نقص آمریکایی یا بریتانیایی به عنوان زبان دوم، علاوه بر امکان برقراری ارتباط و تعامل با دنیا به زبان انگلیسی، نشان می دهد که شما فردی هستید با استعداد، باهوش و با پشتکار بالا. 
 
اشکال صحیح و گوناگون افعال در جمله را یاد بگیرید. یک جستجوی اینترنتی ساده می تواند شکل صحیح  فعل در جمله را به شما نشان دهد. شکل صحیح افعال با توجه به فاعل، زمان، شرطی یا مجهول بودن جمله مواردی هستند که باید به خوبی از آنها آگاهی داشته باشید. اگر این موارد رعایت نشوند در دید یک انگلیسی زبان درهم و نامفهوم شنیده یا خوانده می شوند. از سوی دیگر رعایت درست این موارد می تواند یک فرد انگلیسی زبان را تحت تاثیر قرار دهد. 
 
بهتر است در صورت امکان دوستانی از اقشار مختلف جامعه انگلیسی زبان داشته باشید تا با اصطلاحات رایج در تمام طبقات اجتماعی آشنا شوید. 
 
به عنوان یک روش تمرینی دوست داشتنی سعی کنید داستان های کوتاهی به انگلیسی بنویسید یا حتی به زبان انگلیسی شعر و ترانه بگویید. 
 
تلفظ صحیح واژه ها از دید یک انگلیسی زبان بسیار اهمیت دارد. موضوعی که رعایت نکردنش می تواند روی پیدا کردن دوستان انگلیسی زبان تاثیر منفی بگذارد. 
 
دیکته یا املای درست واژه ها را یاد بگیرید. از دوستی بخواهید که از روی یک متن انگلیسی بخواند و شما همزمان این متن را بر روی کاغذ بنویسید . سپس آنچه نوشته اید را با متن اصلی مقایسه کنید. 
 
گوش دادن به آهنگ های مورد علاقه به زبان انگلیسی، پیدا کردن متن ترانه یا Lyrics، برگردان به زبان پارسی و همخوانی با خواننده یک روش تمرینی موثر است که خیلی ها را به همین روش به یادگیری زبان انگلیسی تشویق کرده است. 
 
هنگام جستجوی معنی واژه ها به فارسی در گوگل می توانید با تایپ English to Persian در نوار جستجو مترجم آنلاین گوگل را فعال کنید. همچنین با نوشتن واژه ی Definition در کنار یک واژه ی انگلیسی در نوار جستجوی گوگل معنی این واژه را به انگلیسی ببینید.
 
منبع : ingooneh.com 
 
 
  • learningenglish learningenglish1
۱۹
آبان

ما در این پست قصد داریم با کمک مطالعات جدید انجام گرفته در زمینه آموزش زبان فرانسه، خیلی خلاصه به شما بگوییم که بهترین نحوه یادگیری فرانسه ، با توجه به شخصیت شما چیست؟

مطالعات پژوهشگران نشان داده است که یادگیری زبان فرانسه نیز مانند زبان انگلیسی باید بصورت بهینه صورت بگیرد تا اینکه بصورت موثر . یعنی چه؟ مثلا شما از میدان تجریش می خواهید به میدان ولیعصر بروید، خب شما می توانید با مترو بروید یا با اتوبوس یا حتی پیاده یا اصلا با دوچرخه (یعنی هر سه این روش موثر هستند، اما پیاده رفتن برای شما بهینه است یا با مترو یا با اتوبوس یا دوچرخه؟)  بهینه بودن بستگی به شما دارد، ممکن است شما نیل آلمسترانگ باشید و بخواهید با دوچرخه به پاریس بروید (روش بهینه آلمسترانگ) یا ممکن است مثل من حال راه رفتن هم نداشته باشید و روش بهینه شما مترو باشد. خب در زبان فرانسه هم همینطور است، شما چه نوع آدمی هستید؟ تنبل؟ بازیگوش؟ سخت کوش؟ با انگیزه یا بی انگیزه؟ در ابتدای راه هستید یا پیشرفته؟ می توان زبان فرانسه را به دو دسته ورودی و خروجی (Input, Output) دسته بندی کرد.

ورودی (Input) شامل همان بخش مطالعه (Reading) و شنیداری (Listening) است و خروجی شامل بخش نوشتاری (Writing) و گفتاری (Speaking) می باشد.

 

 


خب مشخص است، برای اینکه خروجی خوبی داشته باشید (یعنی خوب بتوانید فرانسوی حرف بزنید و بنویسید) باید ورودی شما هم به قدر کافی خوب باشد (یعنی مطالب آموزشی باکیفیت گوش کنید و بخوانید). دقت کنید که یک کودک برای اینکه شروع به صحبت کند، چقدر گوش می کند؟ و بعد که شروع به صحبت می کند کلماتی که از محیط یادگرفته بکار می برد. پس هر چقدر که فایل های صوتی بیشتری گوش کنید، به مکالمات فرانسه گوش دهید، بنویسید و بخوانید، حرف زدن تان به زبان فرانسه راحت تر خواهد بود. خب پس بریم سراغ بهترین روشی که مطالعات اخیر به طور کلی به همه پیشنهاد می کنند.

 

 بخش input

  خواندن

حداقل ۵-۷  کلمه در روز یاد بگیرید. پیشنهاد من این است که از فلش کارت ها یا لیست لغتی که خودتان می نویسید استفاده کنید. این لیست را در جایی نگه دارید که دم دست باشد و بطور مرتب بتوانید مرور کنید.

 

اگر ۵ کلمه در روز یاد بگیرید، ۱۸۲۵ کلمه در سال یاد گرفته اید! در تمام دوران دبیرستان فقط ۲ تا ۳ هزار لغت انگلیسی  یاد می گیرید. با این روش دایره لغاتتان آنقدر خوب می شود که تقریبا هر چیزی در زبان فرانسه را می فهمید.

 

زمان مورد نیاز در روز: ۳۰ دقیقه !

 

شنیدن

به فایل های صوتی گوش کنید. از رادیو فرانسوی زبان گرفته تا منابع و مکالمات فرانسوی، پادکست ها و … هدف این فایل های شنیداری این است که دایره گسترده ای از لغات را در یک زمان کوتاه به گوش شما برسانند. مثلا اگر به یک خبر به زبان فرانسوی گوش دهید تعداد زیادی لغت و جمله به گوش تان می خورد، برخی را بلدید و برخی برای شما جدید هستند. (دقت کنید که منابع باکیفیت را انتخاب کنید تا وقتتان تلف نشود و سریع تر یاد بگیرید)

 

نکته مهم اینجاست که تا می توانید باید به فایل های صوتی فرانسوی گوش دهید. (دقت کنید، تا می توانید) سعی کنید فایل هایی انتخاب کنید که در مورد همه موضوعات متنوع صحبت می کنند، از آشپزی، تا مد ، لباس یا مکالماتی که در باره رانندگی یا مضرات فست فود انجام می شود.

 

نکته: می توانید قبل از خواب هم یک فایل صوتی را گوش کنید و بگذارید حتی وقتی خوابتان برد روشن بماند!

 

زمان مورد نیاز در روز: هر چقدر که می توانید !

 

 بخش output

نوشتن

یک وبلاگ بسازید و هر روز در آن پست منتشر کنید. پست های حداقل ۵۰۰ کلمه ای. یا راجب هر موضوعی در مجلات، نظر خود را در قالب یک مقاله ۵۰۰ کلمه ای به زبان فرانسوی بنویسید. با این کار، هر چیزی که یاد گرفته اید (کلمه، گرامر و جمله) در حافظه تان تثبیت می شود.

 

نوشتن یک مزیت عمده نسبت به صحبت کردن دارد، اینکه مجبورید با دقت و بدون اشتباه بنویسید! و چون زمان بیشتری برای فکر کردن نسبت به صحبت کردن دارید، می توانید از لغات بیشتری استفاده کنید.

 

زمان مورد نیاز در روز: ۳۰ تا ۴۵ دقیقه !

 

مکالمه کردن

قبیل از اینکه شروع به صحبت کنید، متون را با صدای بلند برای خود یا ترجیحا در جمع دوستان بخوانید. تا می توانید متن فرانسوی پیدا کنید و باصدای بلند بخوانید. با روش خواندن با صدای بلند، شما در واقع دارید زبان فرانسوی را بصورت کاملا درست صحبت می کنید.

 

اما اگر مانند آنچه بقیه به شما می گویند، فقط شروع به صحبت کردن کنید، مثلا مکالمه، قطعا در حین مکالمه اشتباهات زیادی را انجام می دهید و این اشتباهات اگر تکرار شوند، اصطلاحا در بدن شما جا می افتند و اصلاح کردن آنها بسیار سخت خواهد بود. پس اگر متون را با صدای بلند بخوانید در واقع دارید بدون اشتباه، صحبت کردن و مکالمه فرانسوی را تمرین می کنید.

 

زمان مورد نیاز در روز: ۶۰ دقیقه !

 

این چهار کار را هر روز به مدت یک ماه انجام دهید، قول می دهم که از پیشرفت خود در زبان فرانسوی تعجب می کنید. این حاصل سال ها تجربه در مطالعه و تدریس زبان فرانسه است.

 

نکات دیگر

 

سعی کنید عاشق زبان فرانسه شوید و گوشی، سیستم و حتی دیوارهای اتاق تان مملو از برنامه ها و تصاویر فرانسه باشد.

خود را در محیط فرانسوی غرق کنید (زبان گوشی فرانسوی، چت کردن با افراد فرانسوی زبان در فروم ها، صحبت از طریق اسکایپ، پیدا کردن دوست فرانسوی در فیسبوک، توییتر و …گوش دادن به رادیوهای زبان فرانسه)

لیست لغات فرانسوی که می بینید را یادداشت کنید تا یک لغت نامه مخصوص خود داشته باشید

خجالت را کنار بگذارید و شروع به صحبت به زبان فرانسوی کنید. اصلا نترسید. ریختن ترس با صحبت با صدای بلند جلو آینه و سپس یک دوست صمیمی و بعد از آن در جمع خانواده و دوستان خیلی راحت خواهد بود.

 

منبع : charbzaban.com

  • learningenglish learningenglish1
۱۵
آبان

می‌توان تلاش کرد که با نوشتن به زبان انگلیسی سرعت یادگیری را نیز رشد داد؟ پیش‌تر دیدیم که می‌توان با تمرکز اختصاصی روی هر کدام از تمرین‌های زبانی، سطح عمومی زبان را نیز رشد داد و به عنوان مثال در مورد مهارت ترجمه صحبت کردیم. این در حالی است که بیشتر افرادی که آموختن زبان انگلیسی را آغاز می‌کنند، هدفشان توانایی در صحبت کردن آن زبان است. همچنین ممکن است هدف زبان‌آموزان استفاده از زبان انگلیسی جهت رشد کاری، و یا علمی، سفر کردن به مناطق مختلف و حتی رشد شخصی باشد. توانایی در مطالعه کردن به یک زبان دیگر نیز گاهی به عنوان یک هدف مهم مطرح می‌شود اما معمولا نسبت به سخن گفتن از اولویت کمتری برخوردار است.

در این بین تمایل به نوشتن به زبان انگلیسی معمولا یکی از مظلوم‌ترین مهارت‌ها و از نادرترین هدف‌ها است. هر چه باشد بعید است که یادگیری املای لغات و توانایی در نوشتن بتواند به برقراری یک مکالمه کمک خاصی بکند. و اینگونه به نظر می‌رسد که این مهارت کمکی به رشد ابرازِ تمایلاتمان یا درک خواسته‌های دیگران نمی‌کند.

واقعیت این است که اگر شما نحوه یادگیری مهارت های نوشتاری زبان انگلیسی را بیاموزید، قابلیتِ کلی شما در زبان‌آموزی و حتی مهارت تکلم شما نیز افزایش می‌یابد. سرعت رشد دیگر مهارت‌های زبانی شما نیز بیشتر می‌شود و درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود نیز خواهید یافت.

به عنوان نمونه، داشتن یک ژورنال و یا دفتر ثبت وقایع روزانه، بسیار مفیدتر است از عبور از تمرین‌های نوشتاری در بسته‌های آموزشی. در ادامه درباره ۵ موضوع مهم که لازم است در روند نوشتن به زبان انگلیسی به آن‌ها توجه کنید می‌پردازیم و ضروری است از هر مسیری که زبان را می‌آموزید به این موارد توجه کنید.

نوشتن به زبان انگلیسی به شما اجازه می‌دهد که آنچه را که آموخته‌اید از طریق یک حس دیگر نیز تجربه کنید.

از نظر عملی این یک اصل اثبات شده است که در جریان یادگیری یک موضوع، هر چقدر تعداد حواسی که درگیر آن مطلب هستند بیشتر باشد، مانایی آن موضوع در ذهن و حافظه ما بیشتر خواهد بود.

به عنوان مثال، اگر شما یک قاعده گرامری را بیاموزید و از طریق تمرینِ شفاهی بارها و بارها جمله‌ها و کلمات آن را تکرار کنید، روندی کُندی در یادگیری آن قاعده خواهید پیمود. اما اگر برای یادگیریِ همین قاعده دستوری، از عملیات نوشتن نیز کمک بگیرید، به واسطه تکرار و افزودن یک حس جدید، درک و عمق و ماندگاری این قاعده در حافظه شما بیشتر خواهد بود.

 

نوشتن به زبان انگلیسی همانند صحبت کردن، نیمی از ابزارهای بیان کردن است.

‌وقتی ما درباره چیزی صحبت می‌کنیم و یا آن‌ را می‌نویسیم، مغر ما عملیات بسیار مشابهی را انجام می‌دهد. علت این امر آن است که نوشتن به زبان انگلیسی و صحبت کردن به زبان انگلیسی هر دو شامل آماده سازی یک پیام و انتقال آن به دنیای بیرون است.

تنها تفاوت ظاهری این دو مهارت این است که در صحبت کردن، این پیام از دهان خارج می‌شود و در نوشتن به زبان انگلیسی این پیام از مغز ارسال و با گذر از دست به روی کاغذ ثبت می‌شود. این تفاوت چندان چشمگیر نیست.

کافی است کمی روی این موضوع تأمل کنید. وقتی که به موضوعی می‌اندیشید چه اتفاقی می‌افتد؟ بیشتر افراد موضوعی که می‌خواهند بدان بیاندیشند را در ذهن خود بیان می‌کنند. اما موقع نوشتن چه اتفاقی افتد؟ دقیقا همین روند تکرار می‌شود با این تفاوت که نگرانی و استرس ارتباط آنی با مخاطب وجود ندارد و کسی در همان لحظه منتظر پاسخ شفاهی شما نیست.

نوشتن به زبان انگلیسی با استفاده از یک دفترچه وقایع روزانه، راهی جذاب برای ایجادِ ارتباطی نزدیک با زبان است.

هر وقت ارتباط ما با موضوعی نزدیک و شخصی باشد، هم از آن ارتباط لذت می‌بریم و هم زحمت کمتری برای دنبال کردن آن متحمل می‌شویم. به همین دلیل است که نوشتنِ موضوعاتی که با آن‌ها ارتباط شخصی برقرار می‌کنیم اهمیت دو چندان دارد.

نباید برنامه ما این باشد که فقط از روی متون کتاب‌های آموزشی و یا طبق دستور تمرین‌های نوشتاری دست به قلم ببریم. وقتی که با موضوعات مورد نظر خودمان شروع به نوشتن می‌کنیم به لغاتی جدید نیاز پیدا می‌کنیم که فرصت‌های بی‌نظیرِ یادگیری هستند. علاوه بر این، با نوشتن هر سطر، با چشم خود امکان استفاده از مهارت زبانیمان را می‌بینیم و لحظه لحظه رشدمان را نظاره می‌کنیم.

نوشتن به زبان انگلیسی راهی دقیق برای سنجش میزان رشد در اختیار شما قرار می‌دهد.

اگر به موضوع قبلی توجه کنید و یک دفترچه وقایع روزانه به زبان انگلیسی داشته باشید این فرصت را دارید که رشد خود را بسنجید و توانایی خود را محک بزنید.

بعد از گذشت مدتی شما می‌توانید تفاوت بسیار محسوسی بین نوشته‌های آغازین، میانی و نوشته‌های اخیر خود بیابید. این تفاوت‌ها نه تنها در پیچیده‌تر شدن جملات و کلمه‌ها مشاهده می‌شوند بلکه در سرعت نوشتار هم دیده می‌شوند. به بیان دیگر سرعت تبدیل یک فکر به نوشته در شما افزایش می‌یابد. این افزایش سرعت اثر خود را حتی در سرعت تکلم نیز می‌گذارد و شما خواهید دید که با سرعت بیشتری می‌توانید منظور خود را به شنونده منتقل کنید.

اساتید و افراد بومی می‌توانند با توجه به مهارتِ شما در نوشتن به زبان انگلیسی پیشنهادات کارآمدی ارائه کنند.

دریافت بازخورد در مسیر یادگیری از ارزش فراوانی برخوردار است. در یادگیری زبان این اهمیت بسیار بیشتر است. درست است که نرم افزارهایی برای دریافت بازخورد نوشتار وجود دارند؛ ولی حقیقت این است که افراد بومی زبان، و در درجه بعدی مدرسین، از بهترین منابع برای دریافت این بازخورد و فیدبک هستند. این افراد چیزهایی را می‌ببیند و می‌شنوند که دیگران از درک آن‌ها ناتوان هستند. همچنین ‌آن‌ها می‌توانند با دقت بسیار بالایی تعیین کنند که روی چه موضوعاتی باید بیشتر تمرکز کنید.

برای دریافت این بازخورد لازم است که ورودی مناسبی در اختیار این افراد قرار دهید. یکی از بهترین ورودی‌ها، نوشته‌های شما هستند. نوشتار یک زبان‌آموز می‌تواند نشانگر ماه‌ها تلاش او باشد و خلاصه مطالبی که در طول زمان آموخته است را یکجا به نمایش بگذارد.

با توجه به تمامی این نکات، لازم است که در جریان یادگیری زبان انگلیسی و یا هر زبان دیگری به نوشتار، توجه مناسبی را اختصاص دهید. علاوه بر انتخاب بسته‌ها و کلاس‌هایی که امکان نوشتن را برایتان فراهم می‌سازند، خودتان نیز با تهیه دفترچه اقدام به نوشتن کنید.

منبع : http://amokhtan.com

  • learningenglish learningenglish1
۱۳
آبان

ساختار دوره دوره انگلیسی برای مشاغل

 

همانگونه که در محیط‌های کاری داخلی، تسلط ما به زبان فارسی تنها برای موفقیت کافی نیست در محیط‌های کاری بین‌المللی نیز در کنار تسلط به زبان انگلیسی نیازمند یادگیری مهارت‌های ویژه شغلی نیز می‌باشیم. ساختار دوره انگلیسی برای محیط کار نیز بر اساس سیستم آموزشی اختصاصی کالج آریام شامل مرحله آموزش مبانی زبان (Foundation)، مرحله رشد مهارت‌ها (Developing Skills)، مرحله تثبیت مهارت‌ها (Consolidation) و مرحله بهره‌برداری (Exploitation) است.

 

در طی این دوره ضمن تسلط به زبان انگلیسی، مهارت‌های شغلی همچون مکاتبه، مذاکره، مدیریت جلسات و بسیاری مهارت‌های دیگر را با توجه به فرهنگ و استاندارد‌های جهانی محیط‌های کاری خواهید آموخت. همچنین دوره‌های آموزش اختصاصی برای مشاغل خاص به طور خاص شما را برای حضور در مشاغل مورد نظر آماده خواهد ساخت.

 

سطوح دوره

انگلیسی برای محیط کار شامل سه سطح مهارت‌های حیاتی کسب و کار با امکان انتخاب سه مهارت از شش مهارت اصلی، دوره‌های کوتاه مدت مهارت‌های تکمیلی و دوره‌های اختصاصی برای مشاغل می‌باشد. پیش نیاز شرکت در این دوره‌ها داشتن دانش زبان انگلیسی در سطح مبانی زبان (A2) می‌باشد. علاقه‌مندان در صورت نداشتن تسلط در این سطح ملزم به گذراندن دوره Foundation با دیدگاه آموزش انگلیسی برای محیط کار می‌باشند.

 

خروجی این دوره زبان آموزانی با دانش و مهارت‌های زبانی می‌باشد که زبان انگلیسی را بطور جامع تا سطح C1 فراگرفته‌اند و در بکارگیری این مهارت‌ها در موقعیت‌های خاص و برای اهداف ویژه شغلی از توانایی بالای کاربردی برخوردارند.

 

مخاطبین دوره

نحوه یادگیری زبان انگلیسی برای مشاغل خاص ، مدیران و کارشناسانی طراحی شده که قصد ورود به کسب و کار بین‌المللی را دارند. اگر می‌خواهید کسب و کار خود را از مرزهای کشور فراتر ببرید و خودتان توانایی مدیریت جلسات، مذاکرات و تصمیگیری‌ها را داشته باشید، یا به عنوان مدیر و یا کارشناس می‌خواهید آینده شغلی خود را چه در ایران و چه در خارج از کشور در محیطی بین‌المللی دنبال کنید این دوره به صورت اختصاصی برای شما طراحی شده است.

 

با یادگیری این مهارت‌ها ضمن امکان برقراری ارتباط صحیح و موثر با فرهنگ کاری بین‌المللی برای از بین بردن سوء‌تفاهمات فرهنگی، با تسلط و اعتماد به نفس کامل می‌توانید جلسات مهم شغلی را مدیریت کنید، مکاتبات شغلی تاثیرگذاری داشته باشید و همچنین به صورت تخصصی در جایگاه شغلی خود اعتبار بین‌المللی کسب نمایید.

 

منبع : aryamcollege.com

 

هدف اصلی دوره:

ماموریت اصلی تدریس دوره جامع آموزش زبان انگلیسی تقویت مهارت های مختلف زبانی علی الخصوص مهارت گفتاری (speaking) می باشد به طوری که با برنامه ریزی مدون و به کارگیری منابع به روز و استراتژی های نوین آموزشی گروه هدف ( با پیش فرض اینکه همگی در سطح پایه از زبان انگلیسی می باشند) بتوانند پس از طی دوره به سطح مطلوب مورد تقاضای واحد آموزش سازمان برسند.

شایان ذکر است علاوه بر تمرکز بر مهارت های اصلی زبان انگلیسی، این دوره ها در صورت نیاز سازمان ها و درخواست ایشان به حوزه آموزش  انگلیسی بازرگانی و انگلیسی تخصصی مشاغل English for Specific Purposes   نیز بها داده و پس از اتمام سطوح ابتدایی متناسب با حوزه تخصصی سازمان و یا شرکت دوره زبان انگلیسی تخصصی نیز در طول دوره اصلی به زبان آموزان آموزش داده می شود. بدین ترتیب مدیران ،پرسنل و کارمندان تحت آموزش مانور زبانی بهتری در حوزه تخصصی خود خواهند داشت.

  • learningenglish learningenglish1
۰۹
آبان

اگر پس از ساعت ها یادگیری زبان انگلیسی در مدرسه، کلاس های زبان در موسسه های آموزش زبان و برنامه های آموزشی ویدیویی و استفاده از اپلیکیشن ها همچنان اعتماد به نفس و توانایی لازم را برای خواندن، نوشتن و برقراری ارتباط با زبان انگلیسی را در خود احساس نمی کنید، این مقاله همان جایی است که مسیر حرکت به سمت موفقیت در این مسیر را به شما نشان می دهد.

 

بخش اول: مکالمه

 

1- هر روز مقداری انگلیسی صحبت کنید.

 

بهترین روش قطعی برای یادگیری هر زبان جدیدی این است که سعی کنید به همان زبان صحبت کنید. مهم نیست که تنها چندین واژه ی انگلیسی می دانید یا در عمل به آن تسلط دارید. انگلیسی صحبت کردن در هر سطحی، سریع ترین و موثرترین روش تقویت زبان انگلیسی است.

 

صبر نکنید تا به سطحی برسید که برای انگلیسی صحبت کردن " احساس راحتی بیشتری" کنید؛ احتمالا برای مدت زمان طولانی به آن سطح مورد نظر نخواهید رسید. خودتان را وادار کنید تا از محدوده ی آسایش خارج شوید و شروع کنید به انگلیسی صحبت کردن. از اینکه چطور مهارت مکالمه انگلیسی یاد بگیریم؟، شگفت زده خواهید شد.

فردی را پیدا کنید که به انگلیسی صحبت کردن با شما علاقمند باشد. می توانید به آنها پیشنهاد متقابل یادگیری زبان دیگری را بدهید. به صورتی که آنها 30 دقیقه با شما انگلیسی صحبت کنند و شما نیز برای 30 دقیقه با آنها به زبان مادری خود صحبت کنید.

اگر در یک کشور انگلیسی زبان زندگی می کنید، با مکالمه های ساده با افرادی که ملاقات می کنید تمرین کنید. می تواند یک "Hello" گفتن ساده باشد یا پرسیدن آدرس از افراد غریبه.

 

2- بر روی تلفظ درست واژه ها (Pronunciation) کار کنید.

حتی با گرامر(دستور زبان) صحیح، دایره لغات گسترده و درک قابل قبول از زبان انگلیسی، اگر واژه ها را به شیوه ی درست تلفظ نکنید، همچنان یک فرد انگلیسی زبان برایش بسیار سخت خواهد بود تا بتواند آنچه می گویید را متوجه شود.

 

تلفظ واضح و درست واژه ها برای تقویت سطح مهارت زبان انگلیسی ضروری است. با دقت به شیوه ی تلفظ واژه ها توسط انگلیسی زبان ها توجه کنید و تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا دقیقا از آنها تقلید کنید.

توجه ویژه ای داشته باشید به هرگونه آوای زبانی که برایتان نا آشنا است یا اینکه در زبان مادری شما وجود ندارد. برای مثال ترکیب حروف "th" تقریبا معادل حرف "ث" است که تلفظ صحیح آن برای ما پارسی زبان ها سخت است. تلفظ "س" و "ت" به عنوان معادلی برای "th" می تواند در مواردی حتی شنونده را گمراه کند. واژه ی Three به معنای "درخت" در صورت جایگزینی حرف "ت" به جای "th" ممکن است با واژه ی Tree به معنای "عدد سه" اشتباه شود.

توجه داشته باشید که حتی تلفظ صحیح یک واژه در کشور ها و حتی شهر های متفاوت انگلیسی زبان می تواند متفاوت باشد. برای مثال انگلیسی با لهجه ی آمریکایی بسیار با لهجه ی بریتانیایی یا بریتیش متفاوت است. اگر قصد دارید به یک کشور انگلیسی زبان سفر یا مهاجرت کنید، این موضوعی است که باید هنگام یادگیری زبان انگلیسی و تلفظ بعضی واژه های خاص به آن توجه کنید.

 

3- دامنه ی واژه ها و اصطلاحات روزمره ی عامیانه و کاربردی را گسترده تر کنید.

 

 

هرچه دامنه ی لغات انگلیسی خود را افزایش دهید و اصطلاحات کاربردی بیشتری یاد بگیرید، انگلیسی صحبت کردن هم برایتان ساده تر خواهد شد.

 

وقت گذراندن با افراد انگلیسی زبان (زبان مادری) به شما کمک می کند که به صورت طبیعی واژه ها و اصطلاحات رایج و کاربردی را یاد بگیرید. همچنین، خواندن، تماشا کردن برنامه های تلوزیونی انگلیسی و گوش دادن به اخبار نیز می تواند سودمند باشد.

به محض اینکه واژه ی جدیدی یاد گرفتید، سعی کنید که این واژه را در یک جمله به کار بگیرید. این بهترین شیوه برای به خاطر سپردن واژه های جدید است.

روش بسیار موثر دیگر برای به خاطر سپردن واژه ها این است که بر روی تمام وسایل منزل، نام انگلیسی آنها را برچسب بزنید. سپس هروقت که از این وسایل استفاده می کنید، نام انگلیسی آن ها در مقابل چشمانتان قرار دارد و به مرور در حافظه ی بلند مدت شما حک می شود.

همچنین بهتر است یک دفتر یادداشت تهیه کنید و تمام اصطلاحات کاربردی را در آن بنویسید. برای مثال " it's raining cats and dogs " معنای واژه به واژه اش این است که "از آسمان سگ و گربه می بارد" در زبان انگلیسی یک اصطلاح است به معنای "بارندگی شدید". یا در مثال دیگری " piece of cake" که برگردان واژه به واژه ی آن "تکه ی کیک" است، اصطلاحی است به معنای "بسیار آسان". استفاده از چنین اصطلاحاتی در مکالمات روزمره می تواند سطح زبان انگلیسی شما را چندین مرحله ارتقا دهد.

 

4- در کلاس های مکالمه یا چت (Chat) زبان انگلیسی شرکت کنید.

روش خوب دیگری که می تواند شما را وادار به استفاده و تلاش برای صحبت کردن به انگلیسی کند و آن را در برنامه های هفتگی شما بگنجاند، شرکت در کلاس های مکالمه و چت زبان انگلیسی است.

 

شرکت در کلاس های زبان انگلیسی روش مناسبی است که بر روی جنبه های رسمی مکالمه ی انگلیسی تمرکز بیشتری داشته باشید. این کلاس ها شیوه ی درست مکالمه ی انگلیسی را از لحاظ گرامر یا دستور زبان به شما آموزش می دهند. (ساختار درست جمله بندی، چگونگی صرف افعال و به طور کلی آموزش زبان به صورت اصولی )

شرکت در کلاس های چت (Chat) زبان انگلیسی، شیوه ای غیر رسمی و بی دغدغه برای یادگیری و تقویت زبان انگلیسی است. به طوری که تمرکز این کلاس ها بیشتر بر روی توانایی برقراری ارتباط است تا صحبت کردن انگلیسی به شیوه ی "درست". چنین کلاس هایی کمک می کنند که برای صحبت کردن به زبان انگلیسی در حضور دیگران بیش از پیش احساس راحتی کنید.

هر دو شیوه ی یادگیری زبان انگلیسی (یادگیری اصول و قواعد زبانی- یادگیری به روش طبیعی و غوطه وری در محیط مناسب زبانی)  مزایا و معایب خاص خود را دارند و بهتر است در صورت امکان از هر دو روش استفاده شود.

 

5- همیشه یک دیکشنری همراه خود داشته باشید.

به همراه داشتن یک دیکشنری به صورت کتابی یا اپلیکیشن موبایل برای فردی که یادگیری زبان انگلیسی را به صورت جدی دنبال می کند ضروری است.

 

به همراه داشتن یک دیکشنری زبان انگلیسی به این معنا است که هیچگاه در پیدا کردن لغات مناسب درمانده نخواهید بود. رعایت این موضوع می تواند به شما کمک کند تا در میان یک گفتگو به جای شرمساری با لحظه ای وقفه به دنبال واژه ی مناسب بگردید.

همچنین یافتن واژه ای که نیاز دارید و کاربرد سریع آن در یک جمله  در واقع کمک می کند تا آن واژه را در حافظه خود به خاطر بسپارید.

همچنین در طول روز سعی کنید تا اشیا و موقعیت های خاص را به انگلیسی در ذهن مرور کنید و اگر واژه ای بود که به یاد نمی آورید یا از پیش نمی دانستید، می توانید در دیکشنری جستجو کنید.

در ابتدا می توانید از دیکشنری انگلیسی به پارسی استفاده کنید اما با بهبود توانایی زبان انگلیسی می توانید از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی استفاده کنید که معنا و کاربرد واژه ها را در جملات مختلف انگلیسی با همان زبان انگلیسی در اختیار شما قرار می دهد.

 

بخش دوم: مهارت های نوشتاری، شنیداری و درک مطلب

1- به برنامه های رادیویی و پادکست های اینترنتی به زبان انگلیسی گوش دهید.

 

 

یکی از روش های تقویت مهارت های شنیداری انگلیسی و درک مطلب، دانلود و گوش دادن به پادکست های انگلیسی و اپلیکیشن های رادیویی انگلیسی زبان در گوشی موبایل یا mp3 پلیر است.

 

پادکست (podcast) معمولا یک برنامه ی اینترنتی سریالی است که به صورت یک فایل دیجیتالی صوتی برای دانلود در دسترس قرار می گیرد.

تلاش کنید در روز حداقل 30 دقیقه در پشت میز کار، هنگام کار با کامپیوتر، درمدرسه، دانشگاه یا باشگاه ورزشی به پادکست های انگلیسی گوش دهید.

سعی کنید آنچه گفته می شود را بفهمید.حتی اگر واژه ها و جملات خیلی سریع بیان می شوند، سعی کنید با درک واژه ها و عبارات کلیدی، یک ایده ی کلی از مبحث پیدا کنید.

در صورت امکان واژه هایی که متوجه نمی شوید را یاد داشت و ترجمه ی آنها را در دیکشنری جستجو کنید. سپس دوباره به پادکست یا برنامه ی رادیویی گوش کنید و سعی کنید این واژه ها و عبارات را در برنامه بشنوید.

 

2- برنامه های تلویزیونی و فیلم های سینمایی به زبان انگلیسی تماشا کنید.

 

روش مفرح دیگری برای تقویت مهارت های شنیداری انگلیسی، تماشای فیلم ها و برنامه های تلویزیونی به زبان انگلیسی است.

 

سعی کنید فیلم های سینمایی و برنامه های تلویزیونی مورد علاقه خود را انتخاب کنید زیرا قرار نیست این روش یادگیری عذاب آور باشد. فیلم های دوست داشتنی و شناخته شده ای که پیشتر دیده اید می توانند انتخاب های خوبی باشند، همچنین کارتون های دوران کودکی. آشنایی به داستان و روند فیلم به شما کمک می کند تا واژه های به کار رفته در دیالوگ ها را بهتر تشخیص دهید و در نتیجه عبارات را بهتر درک کنید.

نکته ای که باید توجه کنید این است که باید از تماشای فیلم ها و برنامه های تلویزیونی با زیرنویس فارسی پرهیز کنید. استفاده از زیر نویس فارسی باعث می شود که تمرکز شما از دیالوگ های فیلم با زبان انگلیسی دور شود، موضوعی که هدف اصلی این روش تمرینی است.

 

3- کتاب ها، روزنامه ها و مجلات انگلیسی بخوانید.

مطالعه یک بخش اساسی برای یادگیری یک زبان جدید به شمار می رود که نباید فراموش شود.

 

چیزی پیدا کنید که به آن علاقمند هستید. یک مجله یا یک وبسایت اینترنتی با مقالاتی پیرامون موضوعات مورد علاقه یا یک رمان معروف به زبان انگلیسی. اگر علاقه ای به موضوع نوشتار نداشته باشید خیلی زود از ادامه آن دلسرد خواهید شد. اما اشتیاق درک مطلبی که در متن آمده می تواند همان انگیزه ی لازم برای ترجمه و یادگیری واژه های جدید بیشتر باشد.

تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا تمام مطالب یک نوشته را کاملا درک کنید و از روی بخش هایی که درکش برایتان سخت است به پاراگراف ها و صفحات بعد پرش نکنید. آنجایی که متوجه مطلب نمی شوید دقیقا همان جایی است که باید واژه های جدیدی یاد بگیرید و دامنه ی واژه های انگلیسی خود را گسترده کنید.

صفحات اول، فصل های اول یا شاید کتاب اول برایتان بسیار سخت و طاقت فرسا باشد. اما یادگیری واژه های جدید به طرز شگفت آوری این فرایند را ساده می کند. به مرور با افزایش دامنه لغات، صفحه به صفحه و فصل به فصل خواندن و درک متون انگلیسی برایتان ساده می شود.

اگر تنها هستید می توانید با صدای بلند بخوانید. این روش کمک می کند که همزمان با تقویت درک مطلب هنگام مطالعه، تلفظ شما نیز بهبود پیدا کند.

 

4- خاطرات و برنامه ریزی های شخصی را به انگلیسی بنویسید.

 

در کنار درک مطلب هنگام شنیدن و خواندن زبان انگلیسی، بهتر است مقداری زمان صرف مهارت های نوشتاری زبان انگلیسی کنید.

 

این بخش ممکن است سخت ترین جنبه یادگیری یک زبان جدید باشد، اما با این وجود یادگیری این مهارت بسیار مهم است. نوشتن به زبان انگلیسی به شما کمک می کند تا بر روی ساختار جمله، گرامر یا دستور زبان و املای درست واژه ها کار کنید.

سعی کنید هر روز چند جمله ای از خاطرات خود را به انگلیسی بنویسید. نیازی نیست خیلی شخصی باشد؛ می توانید در مورد آب و هوا، آنچه برای شام خورده اید یا برنامه های روزانه خود بنویسید.

در صورت امکان از یک شخص انگلیسی زبان بخواهید که به نوشته های شما نگاهی بیندازد و اشتباهات شما را تصحیح کند. این روش کمک می کند تا از تکرار این اشتباهات در آینده پرهیز کنید.

 

5- یک دوست نامه ای انگلیسی زبان پیدا کنید.

 

هنگامی که مهارت های نوشتاری شما در زبان انگلیسی پیشرفت کرد، بهتر است به داشتن یک دوست نامه ای انگلیسی زبان فکر کنید.

 

داشتن یک دوست نامه ای (Pen-Pal) مهارت های نوشتاری شما را با اشتیاق دریافت یک نامه یا ایمیل از یک دوست در هم می آمیزد.

دوست نامه ای شما می توان فرد دیگری باشد که او نیز در حال یادگیری زبان انگلیسی است یا فرد انگلیسی زبانی که می خواهد مهارت های نوشتاری خود را با نوشتن به زبان فارسی تقویت کند.

داشتن یک دوست نامه ای از کشور های انگلیسی زبان (برای مثال آمریکا، بریتانیا، کانادا، استرالیا، نیوزیلند، ایرلند، آفریقای جنوبی) همچنین کمک می کند تا در مورد فرهنگ و چگونگی زندگی در نقطه ای دیگر از دنیا  نیز یاد بگیرید.

 

بخش سوم: انگیزه، تمرین و استمرار

 

1- انگیزه ی خود را از دست ندهید.

 

هنگام یادگیری یک زبان جدید، خیلی مهم است که انگیزه ی خود را برای یادگیری حفظ کنید و هرگز از هدف تسلط بر آن زبان جدید دلسرد نشوید.

 

برای پایبندی به یادگیری زبان انگلیسی، به خودتان گوشزد کنید که یادگیری این زبان چقدر در زندگی شما می تواند تاثیر گذار و با اهمیت باشد. به فرصت هایی که تسلط بر زبان انگلیسی با خود به همراه دارد فکر کنید.

می توانید با تمام افراد دیگری در سرتاسر جهان که انگلیسی صحبت می کنند ارتباط برقرار کنید و روابط جدید و هیجان انگیزی را تجربه کنید. می توانید با دیگر فرهنگ های انگلیسی زبان به گونه ای که پیش از این قادر نبوده اید، تعامل کنید و به طرز بالقوه ای مسیر شغلی خود را وارد مرز های جدیدی کنید.

 

2- هر روز تمرین کنید.

 

اگر می خواهید که هرچه سریعتر به زبان انگلیسی تسلط پیدا کنید، باید به تمرین روزانه پایبند باشید.

 

یادگیری یک زبان جدید به تکرار مداوم نیاز دارد. بنابرین اگر بین جلسه های تمرینی وقفه زیادی ایجاد شود تمام آن چیزی که آموخته اید را فراموش خواهید کرد و باید دوباره از ابتدا شروع کنید و در این میان زمان ارزشمند شما هدر می رود.

همچنین نباید آنقدر زیاده روی کنید که از یادگیری زبان انگلیسی زده شوید. سعی کنید با ایجاد تنوع در یادگیری علاقمندی خود را به زبان انگلیسی حفظ کنید. یک روز مهارت خواندن، روز دیگر درک مطلب شنیداری، یک روز مهارت نوشتن  روز دیگر تمرین بر روی دستور زبان. همچنین روش های تمرینی را نیز تغییر دهید. (ترجمه ی یک نوشته ی دوست داشتنی، رفتن به مکان های توریستی و صحبت با افراد انگلیسی زبان، نوشتن نامه به دوست انگلیسی زبان و صحبت در صفحات اجتماعی و فروم ها یا انجمن های گفتگو با موضوعات مورد علاقه و ... )

 

3- به زبان انگلیسی فکر کنید.

یک روش موثر برای گذر از مهارت های زبانی صرفا آموخته شده به سمت انگلیسی سلیس و روان که به صوت طبیعی با دنیایی انگلیسی زبان در تعامل باشد این است که به زبان انگلیسی فکر کنید.

 

ترجمه ی مداوم زبان فارسی به انگلیسی و برعکس، زمان و انرژی زیادی از شما خواهد گرفت. هر زبان خارجی ظرافت ها و پیچش های خاص خوش را دارد که گاها ترجمه آن به زبان مادری غیر ممکن است و تنها می تواند درک شود و نه ترجمه.

با توجه به آنچه گفته شد، توانایی نوشتاری و صحبت کردن به زبان انگلیسی اگر با تمرین ذهن به فکر کردن با زبان انگلیسی همراه باشد، به صورت طبیعی و روان انجام خواهد شد. مانند دکمه ای که با فشردن آن تمام سیستم ارتباطی ذهن با دنیای بیرون به زبان انگلیسی تغییر می کند. باید ذهن انگلیسی خود را روشن و ذهن زبان مادری را خاموش کنید.

 

4- با افراد انگلیسی زبان دوست شوید.

یکی از بزرگترین آزمون های سنجش میزان روان بودن فرد در زبان دوم این است که او را در اتاقی با چندین فرد انگلیسی زبان قرار دهیم و ببینیم که تا چه میزان می توانند گفتگو ها را دنبال و در آنها شرکت کنند.

 

بهترین روش برای رسیدن به این حد از توانایی این است که دوستانی انگلیسی زبان داشته باشید و در موقعیت های اجتماعی مانند میهمانی، کافی شاپ و دورهمی های دوستانه با آنها وقت بگذرانید.

با قرار گرفتن در چنین شرایطی، وادار می شوید که برای برقراری ارتباط با دیگران به انگلیسی صحبت کنید و در عین حال همچون محیط های رسمی کاری تحت فشار نیستید و قرار است که تفریح کنید.

 

5- از اشتباه کردن نترسید.

 

بزرگترین مانعی که در میانه ی راه یادگیری یک زبان جدید قرار دارد، ترس از اشتباه کردن است.

 

چنین ترسی هیچ سودی در پی ندارد و تنها مانعی است که شما را از دنبال کردن اهداف خود برای تسلط بر زبان انگلیسی باز می دارد.

 از اشتباه کردن نترسید و خجالتی بودن را کنار بگذارید. حتی بدترین کابوس شما یعنی خندیدن دیگران، به معنی مسخره کردن شما نیست بلکه به دلیل موقعیت با مزه ای است که ایجاد شده است و شما نیز بهتر است با آنها همراه شوید و از این موضوع برای برقراری ارتبط با دیگران به سود خود استفاده کنید.

یک فرد خارجی را در نظر بگیرید که سعی دارد به زبان شما صحبت کند؛ مشخص است که او زبان شما را نمی داند اما دارد تمام تلاشش را برای برقراری ارتباط با شما به کار می گیرد. واکنش شما چیست؟ شما نیز موقعیت را درک می کنید و تمام تلاش خود ا می کنید که با آرام و واضح صحبت کردن و استفاده از واژه های مختلف که معنای یکسانی دارند با او ارتباط با برقرار کنید. تنها انرژی رد و بدل شده است که به  این تجربه معنا می دهد نه واژه هایی که گاها درست درک نمی شوند. حس خوشایندی که از طرف مقابل به سمت شما می آید این تجربه را خوشایند می کند. در مقابل اضطراب و سردرگمی همراه با پیش داوری های ذهنی فرد مقابل در مورد شما می تواند این ارتباط را به تجربه ای نا خوشایند بدل کند. پس شما نیز ترس و اضطراب و پیش داوری را کنار بگذارید و مثل یک دوست سعی کنید ارتباط دلپذیری با دیگران برقرار کنید.

در هنگام برقراری ارتباط با یک فرد انگلیسی زبان موضوع را این گونه ببینید که شما با یادگیری هرچند نا کافی زبان انگلیسی گام های بزرگی برای برقراری ارتباط با فرد مقابل برداشته اید. آیا فرد مقابل نیز برای برقراری ارتباط با شما زحمت یادگیری زبان مادری شما را به خود داده است؟

به خاطر داشته باشید یادگیری زبان انگلیسی یک فرایند است که به سمت تسلط بیشتر و اشتباهات کمتر پیش می رود. اشتباه کردن بخشی از این فرایند یادگیری است و این تنها شما نیستید که اشتباه می کنید. موضوع مهم تنها این است که از اشتباهات خود آگاه شوید و آنها را رفع کنید. موضوعی که نباید با تکیه بر استدلال هایی مانند -- همین چندتا کلمه رو هم که خیلی ها بلد نیستند -- یا -- بالاخره گلیم خودم رو یه جوری از آب بیرون می کشم --  یا -- من انگلیسیم به اندازه ی کافی خوب هست-- نادیده گرفته شود.

نکته ها: 

صحبت کردن به زبان انگلیسی با تسلط و لهجه ی تقریبا بی نقص آمریکایی یا بریتانیایی به عنوان زبان دوم، علاوه بر امکان برقراری ارتباط و تعامل با دنیا به زبان انگلیسی، نشان می دهد که شما فردی هستید با استعداد، باهوش و با پشتکار بالا. 

 

اشکال صحیح و گوناگون افعال در جمله را یاد بگیرید. یک جستجوی اینترنتی ساده می تواند شکل صحیح  فعل در جمله را به شما نشان دهد. شکل صحیح افعال با توجه به فاعل، زمان، شرطی یا مجهول بودن جمله مواردی هستند که باید به خوبی از آنها آگاهی داشته باشید. اگر این موارد رعایت نشوند در دید یک انگلیسی زبان درهم و نامفهوم شنیده یا خوانده می شوند. از سوی دیگر رعایت درست این موارد می تواند یک فرد انگلیسی زبان را تحت تاثیر قرار دهد. 

 

بهتر است در صورت امکان دوستانی از اقشار مختلف جامعه انگلیسی زبان داشته باشید تا با اصطلاحات رایج در تمام طبقات اجتماعی آشنا شوید. 

 

به عنوان یک روش تمرینی دوست داشتنی سعی کنید داستان های کوتاهی به انگلیسی بنویسید یا حتی به زبان انگلیسی شعر و ترانه بگویید. 

 

تلفظ صحیح واژه ها از دید یک انگلیسی زبان بسیار اهمیت دارد. موضوعی که رعایت نکردنش می تواند روی پیدا کردن دوستان انگلیسی زبان تاثیر منفی بگذارد. 

 

دیکته یا املای درست واژه ها را یاد بگیرید. از دوستی بخواهید که از روی یک متن انگلیسی بخواند و شما همزمان این متن را بر روی کاغذ بنویسید . سپس آنچه نوشته اید را با متن اصلی مقایسه کنید. 

 

گوش دادن به آهنگ های مورد علاقه به زبان انگلیسی، پیدا کردن متن ترانه یا Lyrics، برگردان به زبان پارسی و همخوانی با خواننده یک روش تمرینی موثر است که خیلی ها را به همین روش به یادگیری زبان انگلیسی تشویق کرده است. 

 

هنگام جستجوی معنی واژه ها به فارسی در گوگل می توانید با تایپ English to Persian در نوار جستجو مترجم آنلاین گوگل را فعال کنید. همچنین با نوشتن واژه ی Definition در کنار یک واژه ی انگلیسی در نوار جستجوی گوگل معنی این واژه را به انگلیسی ببینید.

 

منبع: ingooneh.com 

  • learningenglish learningenglish1
۰۶
آبان

بهترین شیوه برای یادگیری زبان انگلیسی یافتن فردی بومی (انگلیسی زبان) است، این امکان برای شما به وجود می‌آورد که روزانه با او به مدت ۳۰ دقیقه صحبت کنید. برنامه‌ها و فیلم‌های تلویزیونی که به انگلیسی پخش می‌شوند را دنبال کنید، به رادیو و پادکست‌های انگلیسی گوش دهید. حتی می‌توانید در کلاس‌های انگلیسی زبان شرکت کنید. همیشه یک دیکشنری به همراه خود داشته باشید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، بهتر است مقاله زیر را مطالعه نمایید.

یادگیری زبان انگلیسی شاید کمی دشوار باشد، اما بهتر است از فرا گرفتن آن دست نکشید. با تمرین کافی و داشتن منابع درست می‌توانید انگلیسی صحبت کردن را با اعتماد به نفس بالا یاد بگیرید.

بهترین نحوه یادگیری زبان انگلیسی یافتن فردی بومی (انگلیسی زبان) است، این امکان برای شما به وجود می آورد که روزانه با او به مدت ۳۰ دقیقه صحبت کنید. برنامه‌ها و فیلم‌های تلویزیونی انگلیسی که پخش می‌شوند را دنبال کنید، به رادیو و پادکست‌های انگلیسی گوش دهید. حتی می‌توانید در کلاس‌های انگلیسی زبان شرکت کنید. همیشه یک دیکشنری به همراه خود داشته باشید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، بهتر است مقاله زیر را مطالعه نمایید.

گام اول

۱ – تقویت زبان انگلیسی

روزانه حتی برای مدت زمان کم انگلیسی صحبت کنید. بهترین روش یادگیری هر زبانی تنها تمرین و صحبت کردن است. اصلا مهم نیست که تنها پنج کلمه از آن زبان را می‌دانید، به راحتی صحبت کنید – بهترین شیوه برای ارتقا زبان و روان صحبت کردن، داشتن مکالمه‌ای هر چند کوتاه با فردی دیگر است.

  • منتظر زمانی که "احساس راحتی" با زبان انگلیسی داشته باشید، نمانید – احتمالا پس از طی مدت طولانی بتوانید به این سطح از زبان انگلیسی دست یابید، پس خود را از نقطه آسایش خارج کنید و به خود فشار بیاورید که روزانه انگلیسی صحبت کنید. بعد‌ها در مورد این که چگونه زبان خود را بهبود بخشیده اید، شگفت زده خواهید شد.
  • یک فرد را که انگلیسی زبان مادری اش بوده و تمایل دارد که زمانی را با شما بگذراند بیابید – می‌توانید به آن‌ها پیشنهاد دهید که زبان خود را به آن‌ها آموزش دهید، بهتر است روزانه به مدت ۳۰ دقیقه با یکدیگر به گفتگو بپردازید.
  • در صورتی که در کشور انگلیسی زبانی زندگی می‌کنید، می‌توانید تمرین را با داشتن مکالمه‌های روزمره آغاز کنید، حال این مکالمه می‌تواند با بیان "hello" به یک فروشنده و خریدی ساده صورت پذیرد.

۲ – بر روی تلفظ کلمات کار کنید

حتی اگر دستور زبان و دایره واژگان گسترده و درک قابل قبولی از زبان انگلیسی داشته باشید، باید بدانید همچنان زبان مادری شما می‌تواند در نحوه تلفظ لغات تاثیر بگذارد.

  • تلفظ صحیح و درست یکی از موارد ضروری برای ارتقا بخشیدن به زبان انگلیسی به حساب می‌آید. به مکالمات یک بومی از نزدیک گوش دهید و سعی کنید درست همانند او کلمات را تلفظ کنید.
  • توجه ویژه‌ای نسبت به کلماتی که برای شما نا آشنا هستند، داشته باشید. به طور مثال برخی افراد در هنگام تلفظ "r" دچار اشتباه می‌شوند، در حالی که ممکن است برخی افراد دیگر در تلفظ "th" با دشواری مواجه باشند.
  • به یاد داشته باشید که تلفظ برخی از واژگان انگلیسی به میزان زیادی به منطقه‌ای که در آن صحبت می‌کنید بستگی دارد. به عنوان مثال، تلفظ زبان انگلیسی کشور آمریکا بسیار متفاوت با انگلیسی کشور انگلیس است. اگر قصد دارید به یکی از کشور‌های مشخص شده سفر کنید و یا برای زندگی به آنجا مهاجرت کنید، تلفظ چیزی است که باید در هنگام یادگیری مد نظر داشته باشید

    ۳ – دایره واژگان و اصطلاحات خود را گسترش دهید

    هرچه دایره واژگان و اصطلاحات شما گسترده‌تر باشد، زبان انگلیسی را ساده‌تر خواهید فرا گرفت.

    • دوباره، گذراندن وقت با یک بومی برای شما این فرصت را فراهم می‌آورد تا واژگان و عبارات مشترک را به صورت طبیعی یاد بگیرید. اگرچه تماشا برنامه‌های انگلیسی و گوش دادن به اخبار نیز برای تقویت انگلیسی بسیار سودمند است.
    • هنگامی که یک کلمه یا عبارت جدید آموخته اید، باید تلاش کنید تا از کلمه در عبارات و جملات روزمره خود استفاده کنید – این بهترین راه برای به خاطر سپردن کلمه در حافظه است.
    • یکی دیگر از روش‌های مرسوم برای یادگیری لغات جدید، ایجاد برچسب‌هایی بر روی اقلام و لوازم خانگی است، آن‌ها را در هر قسمت و دیوار خانه خود قرار دهید به عنوان نمونه، بر روی آینه، درب یخچال و بسیاری موارد دیگر.
    • همچنین باید یک دفترچه از اصطلاحات انگلیسی و لغات مرسومی که در زبان انگلیسی بسیار استفاده می‌شوند، تهیه کنید. سپس سعی کنید از این اصطلاحات استفاده کنید تا سطح زبان خود را به خوبی ارتقا ببخشید.

      ۳ – دایره واژگان و اصطلاحات خود را گسترش دهید

      هرچه دایره واژگان و اصطلاحات شما گسترده‌تر باشد، زبان انگلیسی را ساده‌تر خواهید فرا گرفت.

      • دوباره، گذراندن وقت با یک بومی برای شما این فرصت را فراهم می‌آورد تا واژگان و عبارات مشترک را به صورت طبیعی یاد بگیرید. اگرچه تماشا برنامه‌های انگلیسی و گوش دادن به اخبار نیز برای تقویت انگلیسی بسیار سودمند است.
      • هنگامی که یک کلمه یا عبارت جدید آموخته اید، باید تلاش کنید تا از کلمه در عبارات و جملات روزمره خود استفاده کنید – این بهترین راه برای به خاطر سپردن کلمه در حافظه است.
      • یکی دیگر از روش‌های مرسوم برای یادگیری لغات جدید، ایجاد برچسب‌هایی بر روی اقلام و لوازم خانگی است، آن‌ها را در هر قسمت و دیوار خانه خود قرار دهید به عنوان نمونه، بر روی آینه، درب یخچال و بسیاری موارد دیگر.
      • همچنین باید یک دفترچه از اصطلاحات انگلیسی و لغات مرسومی که در زبان انگلیسی بسیار استفاده می‌شوند، تهیه کنید. سپس سعی کنید از این اصطلاحات استفاده کنید تا سطح زبان خود را به خوبی ارتقا ببخشید.

      ۴ – در کلاس‌های بحث آزاد شرکت کنید

      شرکت در کلاس‌های بحث آزاد روشی عالی برای یادگیری زبان انگلیسی و یا ارتقا بخشیدن به آن است. در یک کلاس مکالمه زبان گروهی ثبت نام کنید.

      • شرکت در کلاس یک راه عالی برای بالا بردن تمرکز بر روی برخی از جنبه‌های زبان انگلیسی است. حضور در چنین کلاسی برای شما این فرصت را فراهم می‌آورد تا استدلال و ساختاری درست را فرا بگیرید، به طور کلی کلاس‌ها رویکرد ساختار یافته‌ای از زبان را برای یادگیری ارائه می‌دهند.
      • شرکت در بحث‌های آزاد گروهی بیشتر تاکید اش بر ایجاد ارتباط است تا استفاده از زبان انگلیسی صحیح. داشتن سخنرانی کوتاه در این زمینه می‌تواند به شما برای راحت‌تر صحبت کردن در مقابل دیگران کمک کند.
      • هر دو شیوه یادگیری زبان انگلیسی مزایا و معایب خود را دارد، بنا براین شاید بهتر باشد هر دو را در کنار هم دنبال کنید!

      ۵ – همیشه یک دیکشنری همراه خود داشته باشید

      همراه داشتن یک فرهنگ لغت انگلیسی در هر زمان (حال چه به عنوان یک برنامه بر روی گوشی همراه و چه به عنوان کتاب) می‌تواند بسیار مفید باشد.

      • همراه داشتن دیکشنری به این معناست که شما هرگز بر روی معنی یک کلمه گیر نخواهید کرد. این مسئله می‌تواند در هنگام یک سخنرانی که کلمه‌ای را به یاد نمی‌آورید به شما کمک کند – تنها چیزی که به آن نیاز دارید، نگاهی کوتاه به دیکشنری است!
      • استفاده از دیکشنری در مواقع ضروری نه تنها شما را از خجالت زندگی که ممکن است حاصل از نتایج نامطلوب باشد، نجات می‌دهد بلکه می‌تواند در به حافظه سپردن واژگان نیز موثر باشد.
      • همچنین نگاه انداختن به یک فرهنگ لغت مثلا هنگامی که در یک قطار نشسته اید و در حال سپری کردن لحظاتی به تنهایی هستید ممکن است خیلی هم بد نباشد. با بهره وری از این تکنیک می‌توانید روزانه ۲۰ تا ۳۰ کلمه انگلیسی یاد بگیرید!
      • به عنوان یک فرد مبتدی، باید یک لغت نامه را که به زبان مادری شما توضیحاتی را ارائه داده است همیشه به همراه داشته باشید. اما به محض اینکه مهارت‌های زبان انگلیسی خود را ارتقا بخشیدید باید آن را به لغت نامه انگلیسی تغییر دهید.

      گام دوم

      ۱ – مهارت‌های نوشتار، خواندن و شنیداری را ارتقا ببخشید

      به رادیو و پادکست‌های انگلیسی گوش دهید. یکی از بهترین شیوه‌ها برای ارتقا مهارت شنوایی در انگلیسی دانلود اپ و پادکست‌های انگلیسی است.

      • روزانه تلاش کنید حداقل ۳۰ دقیقه را برای گوش دادن به پادکست‌ها اختصاص دهید. آن‌ها را می‌توانید در هنگام ورزش، رفت و آمد به محل کار و یا حتی در حین کار با کامپیوتر خود، گوش دهید.
      • تلاش کنید تا دریابید که گوینده چه چیزی را عنوان کرده است، نه اینکه تنها گوش دهید و بگذرید. حتی اگر خیلی سریع صحبت می‌کند، سعی کنید کلمات کلیدی را بیابید تا ایده کلی موضوع را درک کنید.
      • اگر می‌توانید از هر کلمه یا عبارتی که متوجه شده اید یادداشت بردارید و سپس معنی آن را جستجو کنید و سپس دوباره به پادکست گوش دهید و کلمات یا عبارات جدید دیگر را بنویسید.

      ۲ – شرکت در برنامه های گروهی به زبان انگلیسی 

      یکی دیگر از راه‌های سرگرم کننده برای بهبود و تقویت مهارت های انگلیسی شرکت در برنامه های گروهی به زبان انگلیسی است.

      • سعی کنید در گردهمایی های به زبان انگلیسی شرکت کنید و از آن لذت ببرید – این عمل تمرین کردن را بسیار راحت‌تر می‌کند. در صورت امکان عضو گروههای خبررسانی این گردهمایی ها شده تا به راحتی بدانید چه جوری می توان در برنامه های تور به زبان انگلیسی شرکت نمود. 
      • البته باید از تماشای فیلم با زیر نویس زبان مادری خود اجتناب کنید – آن‌ها تنها تمرکز شما را مختل می‌کنند و درک موضوع را دشوار‌تر می‌کنند.

      ۳ - یک کتاب انگلیسی، روزنامه و مجله بخوانید.

      خواندن تنها بخش مهمی از یادگیری زبان جدید را تشکیل می‌دهد، بنابر این بهتر است هیچ گاه تمرین کردن را فراموش نکنید!

      • چیزی را که واقعا علاقه‌مند هستید دنبال کنید – رمان انگلیسی محبوب، نیویورک تایمز یا داستان‌های کوتاه انگلیسی، از طریق آن‌ها تمرین را آغاز کنید. اگر محتوای خسته کننده‌ای پیدا کردید، مطمئنا تمایل کمتری برای دنبال کردن آن از خود نشان می‌دهید.
      • در اینجا نیز بهتر است چیزی را که می‌خوانید، درک کنید، نه اینکه تنها این عمل را انجام دهید. هر کلمه یا عبارتی که نمی‌توانید به خوبی متوجه شوید مشخص کنید و سپس ریشه آن را در فرهنگ لغت انگلیسی جستجو کنید.
      • اگر تنها هستید می‌توانید خواندن با صدای بلند را امتحان کنید – این کار امکان این را فراهم می‌آورد تا درک مقاله خوانده شده برای شما راحت و ساده‌تر باشد و همچنین از طرفی دیگر تلفظ خود را ارتقا بخشید.

      ۴ – دفتر خاطره روزانه به زبان انگلیسی برای خود اتخاذ کنید.

      در کنار تقویت مهارت شنوایی و خواندن، بهتر است مدت زمانی را بر روی یادداشت امور روزانه به انگلیسی اختصاص دهید.

      • این ممکن است یکی از سخت‌ترین مهارت‌های یادگیری زبان باشد و همچنین از اهمیت ویژه‌ای بر خوردار است. اما به انگلیسی نوشتن شما کمک می‌کند تا بر دستور زبان، ساختار و املای کلمات تسلط پیدا کنید.
      • سعی کنید یک دفترچه یاداشت انگلیسی داشته باشید که چند جمله از امورات روزانه خود را در آن یادداشت کنید. لازم نیست مسائل شخصی یاد داشت کنید – شما می‌توانید در مورد آب و هوا، آنچه که در روز خورده اید و یا چه برنامه‌های برای روز آینده دارید را بنویسید.

      اگر با آنچه که یاد داشت کرده اید، احساس راحتی کنید، می‌توانید از یک فرد بومی برای بررسی خطا‌ها کمک بگیرید. این مسئله به شما کمک می‌کند تا از تکرار دوباره اشتباهات بپر هیزید.

       

      گام سوم

      ۱ – با انگیزه بمانید.

      هنگام یادگیری یک زبان جدید، مهم است که انگیزه خود را حفظ کنید هرگز از اهداف خود دور نشوید.

      • به اهداف خود در رابطه با یادگیری زبان متعهد باشید و با یادآوری اهداف بلند مدت به خود انگیزه دهید. از همه تجربیات و فرصت‌های شگفت انگیزی که برای تسلط یابی بر زبان نیاز دارید، بهره بگیرید.
      • شما در سراسر جهان با یادگیری زبان انگلیسی قادر به گفتگو، ایجاد روابط جدید هستید، می‌توانید با زبان انگلیسی مانند هر زمان دیگری با تمامی افراد ارتباط بگیرید و به طور بالقوه به نتیجه دلخواهی که برای یادگیری زبان در نظر داشتید دست یابید.

      ۲ – هر روز تمرین کنید.

      اگر می‌خواهید در انگلیسی روان شوید، باید هر روز تمرین کنید.

      • یادگیری زبان دیگر بر تمرین روزانه استوار است، بنا براین اگر بین هر جلسه تمرین خود وقفه‌های طولانی مدت ایجاد کنید، این امکان وجود دارد که تمامی موارد خوانده شده را فراموش کنید و تنها زمان را از دست بدهید و یادگیری را به تعویق بیندازید.
      • اگرچه، مطالعه بیش از حد نیز ممکن است شما را بیمار کند – سعی کنید با ایجاد برنامه‌ای جذاب و هیجان انگیز – مطالعه در روز را به پایان برسانید – به عنوان مثال در یک روز بر روی تمرین‌های شنوایی کار کنید، یک روز خواندن و یک روز بر دستور زبان و ....
      • با این حال هرگز نباید از فرصتی که برای داشتن مکالمه‌ای در روز پیش آمده به سادگی بگذرید. زیرا این مهارت یکی از مهم‌ترین چیز‌ها برای روان شدن در یادگیری زبان است.

      ۳ – سعی کنید به انگلیسی فکر کنید.

      یکی از شیوه‌های عالی برای یادگیری زبان انگلیسی و ارتقا سطح زبان، تمرین دادن مغز برای به انگلیسی فکر کردن است.

      • ترجمه جملات از زبان مادری به انگلیسی با صرف انرژی و زمان همراه است. هر زبان دارای تفاوت‌های ظریف و ویژه‌ای است که باعث می‌شود در موارد خاص به طور دقیق از یک زبان به زبان دیگر ترجمه شود.
      • در نتیجه می‌توان بیان داشت، صحبت کردن و یا حتی نوشتن شما به انگلیسی می‌تواند به طور طبیعی صحبت کردن شما را تقویت کند و راحت‌تر ذهن را از زبانی به زبانی دیگر سوئیچ کنید – وقت آن رسیده به انگلیسی صحبت کنید!

      ۴ – با افراد انگلیسی زبان، رابطه دوستانه بر قرار کنید.

      یکی از بهترین روش‌های سنجش سطح دانش زبان یک فرد، قرار دادن او در یک اتاق با تعداد زیادی از افراد که انگلیسی، زبان مادری شان است می‌باشد، اینکه آیا می‌توانند به راحتی با آن‌ها وارد بحث شوند و یا به آن‌ها کمک کنند.

      • بهترین راه برای دستیابی به سطح بالایی از دانش زبان، این است که با دوستان انگلیسی زبان خود در محیط اجتماعی مانند کافه انگلیسی صحبت کنید.
      • به این ترتیب، در حالی که شیوه بسیار سر گرم کننده است، شما را مجبور می‌سازد تا به زبان انگلیسی صحبت کنید.

      ۵ – نگران نباشید، اشتباه کنید.

      بزرگ‌ترین مانع در یادگیری یک زبان جدید، ترس از بروز خطا‌ها و اشتباهات است.

      • این ترس هیچ هدف خاصی را دنبال نمی‌کند – تنها مانعی است که باعث عدم دستیابی به هدف مورد نظر و روان صحبت کردن در زبان انگلیسی می‌شود.
      • نگران اشتباهات خود نباشید و خجالت زده نشوید! در ابتدا نمی‌توانید یک زبان جدید را کاملا بدون هیچ اشتباهی صحبت کنید. سعی کنید سخن خود را با هر سختی شده به مخاطبان خود انتقال دهید.
      • به یاد داشته باشید که هر فردی که زبان جدیدی را یاد می‌گیرد، ممکن است اشتباه کند!
      • همچنین باید بدانید برای یادگیری زبان انگلیسی به دنبال کمال نیستید، بلکه در حال تلاش برای پیشرفت هستید. اشتباه کردن بخشی از فرآیند یادگیری است، آن‌ها به شما کمک می‌کنند تا بهتر شوید، بنابراین پذیرای آن‌ها باشید!
      منبع: bartarinha.ir

         

        • learningenglish learningenglish1
        ۰۱
        آبان

        همه ما زبان‌آموزان به دنبال آن هستیم که چه جوری مکالمه انگلیسی یاد بگیریم. در ذهن بسیاری از ما، یادگیری زبان مساوی است با توانایی ارتباط برقرار کردن با افراد native. و این یعنی درک آنچه افراد بومی انگلیسی‌زبان می‌گویند، و همچنین توانایی بیان مقاصد و ایده‌هایمان به دیگران بطوری که مفهوم باشد.

        واقعیت این است که اگر بگوییم هدف اکثر زبان‌آموزان از آموختن زبان انگلیسی همین است بیراه نگفته‌ایم. به همین خاطر در این گفتار می‌خواهیم با هم نکاتی را بررسی کنیم که به تقویت مهارت های مکالمه انگلیسی منجر می‌شوند.

        نکته اول: روی مکالماتی که روی متن پیاده شده‌اند تمرکز کنید

        اینکه ما از خودمان انتظار داشته باشیم که همان اول وارد یک دنیای ناشناخته بشویم و مانند افرادی که سال‌ها در این دنیا زندگی کرده‌اند رفتار کنیم، انتظاری غیرواقعی است. بطور مشابه، برای رشد مکالمه زبان انگلیسی نمی‌توانیم همان ابتدای کار وارد مکالمه با افراد native شویم. ورود به سطح پیشرفته برای افراد مبتدی جز اینکه باعث استرس شود و آن‌‌ها را نسبت به اصلِ یادگرفتن زبانبطور منفی شرطی کند اثر دیگری ندارد؛ مگر برای کسانی که مدت‌ها روی مدیریت عواطف و احساسات خود کار کرده‌اند.

        یک راه مناسب برای رشد گام به گام مکالمه زبان انگلیسی بررسی متن مکالمات است:

        Robert: What’s goin’ on with you, Alex?

        «اوضاعت چطوره، الکس؟»

        Alex: Nothing much. All is good.

        «خبر خاصی نیست. همه‌چی خوبه.»

        با دیدن متن مکالمات شما کم‌کم ذهنتنان را برای درک ساختارهای مکالمه‌ای آماده می‌کنید و می‌توانید در آینده نزدیک در مکالمات شفاهی شرکت کنید.

        نکته دوم: اثر پارتنر در رشد مکالمه زبان انگلیسی قابل چشم‌پوشی نیست

        پیش‌تر درباره اینکه یک پارتنر زبانی کیست، چگونه باید پارتنر بیابیم و چطور باید با او تعامل کنیم صحبت کردیم.

        نمی‌توان انکار کرد که مکالمه زبان انگلیسی یک «مهارت» است. مانند نقاشی و یا دوچرخه‌سواری که هر کدام مهارتهستند. اگر می‌خواهید مهارتی را رشد دهید باید آن را «انجام» دهید و یادگرفتن درباره آن کافی نیست.

        وجود یک پارتنر باعث می‌شود که شما حداقل‌های لازم را برای مکالمه تمرین کنید. این نکته مهم را فراموشی نکنید.

        نکته سوم: مکالماتِ «واقعی» را بررسی کنید

        محتواهای آموزشی و کتاب‌های درسی زبان همگی ابزارهای مفیدی هستند و ارزش آن‌ها برای هیچ‌کس پوشیده نیست.

        اما در نظر داشته باشید که اگر هدف شما درک افراد native و انتقال ایده‌هایتان به آن‌هاست لازم است مکالمه‌هایِ «واقعی» را بررسی کنید. منظور از مکالمات واقعی چیست؟

        مکالمه‌های واقعی، گفت و شنودهایی هستند که افراد native در فضای معمولی زندگی با یکدیگر رد و بدل می‌کنند. به عنوان مثال این دو جمله را شاید در کتاب‌های آموزشی دیده باشید:

        A: How are you today?

        «امروز حال شما چطور است؟»

        B: I’m fine, thank you.

        «خوبم، سپاسگزارم.»

        در حالی که در یک محاوره واقعی ممکن است چنین چیزی را بشنوید:

        A: ‘sup mate?

        «چطوری رفیق؟»

        B: Still alive and kickin’!

        «هنوز زنده و سرحالم!»

        اینجاست که اهمیت مشاهده فیلم‌ها، انیمیشن‌ها و همینطور شنیدن پادکست‌ها ارزش خود را نشان می‌دهند. چرا که این محتواها مملو از مکالمات واقعی هستند.

        نکته چهارم: از دیکشنری‌های به روز و آنلاین برای اصطلاحات جدید کمک بگیرید

        این نکته مکمل نکته قبلی است. اگر به دنبال مکالمات واقعی هستید، در حقیقت با فرهنگ روز جامعه انگلیسی‌زبان تعامل می‌کنید. برای این کار باید به دیکشنری‌های روز دسترسی داشته باشید.

        لغات رایج در بین انگلیسی زبان‌ها آرام آرام وارد دیکشنری می‌شود. به عنوام مثال واژه LOL که مخفف Laughing Out Loud یا «بلند خندیدن» است به دلیل کثرت استفاده در پیام‌های متنی و چت‌ها وارد بیشتر دیکشنری‌ها شده است. اما برخی واژه پرکاربرد  هنوز در بیشتر دیکشنری‌ها یافت نمی‌شود. به همین خاطر استفاده از دیکشنری‌های آنلاین می‌تواند بسیار مفید باشد. بنابراین لازم است که به این دیکشنری‌ها مراجعه کنید.

        نکته پنجم: به سراغ موضوعاتی بروید که به آن‌ها علاقمندید

        شاید این موضوع، مهم‌ترین نکته از میان تمامی نکات بالا باشد. فراموش کردن این که «یادگیریِ حقیقی، محصول جانبی تکرار فعالیت است که دوستش داریم» بسیار راحت است. زیاد پیش می‌آید که ناخواسته خود را با دیگران مقایسه کنیم و انرژی و زمان خود را به مکالماتی اختصاص دهیم که هیچ علاقه‌ای به آن‌ها نداریم.

        نکته‌ای که بسیاری از زبان‌آموزان بدان بی‌توجه‌اند این است که تقویت مهارت مکالمه زبان انگلیسی نیز مثل هر مهارت دیگری دارای بُعدی روانی است. استرسِ ناشی از انتظارات غیر معقول، ترس از شکست و مخصوصا، مخصوصا بی‌حوصلگی ناشی از اختصاص وقت به موضوعاتی که به آن‌ها علاقمند نیستند از مهمترین موانع رشد مهارت مکالمه شما خواهند بود.

        پس به سراغ محتواها و مکالماتی بروید که به آن‌ها علاقه دارید. و یا اگر در بخش کامنت‌های یک ویدیوی انگلیسی با دیگران مکالمه می‌کنید مطمئن شوید که اصل موضوع برایتان مهم و دارای جذابیت است.

        با انجام نکات بالا شما مسیری صحیح را در جهت رشد سریع مکالمه زبان انگلیسی خود طی خواهید کرد.

        منبع : amokhtan

        • learningenglish learningenglish1